Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2018. Szeptember 25. 15:29, kedd | Helyi
Forrás: Csontos István

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

Vasárnap Nágocs adott helyet a Rövidtávú Duatlon országos Bajnokságnak és a Magyar Triatlon Szövetség utánpótlás ranglistás versenysorozatának soron következő helyszínének, ahol indultak a DMTK-KVSE AQUASPORT egyesület kiskunfélegyházi triatlonistái.

Az idei szezon legnehezebb versenyén vagyunk túl. A pályán belüli 225 méteres szintkülönbség feladta a leckét a gyerekeknek. A nagyon technikás, sok kanyarral, lejtővel és emelkedővel tarkított kerékpáros pályát az alföldi sík terephez szokott versenyzőink kiválóan teljesítették – nyilatkozta büszkén Bozsó István a DMTK-KVSE Triatlon szakosztályának vezetője.

A nehéz körülmények ellenére kiváló eredményekkel tértek haza a félegyházi versenyzők, 3 korosztályban is elhozták a legjobbaknak járó aranyérmet és minden DMTK-s az első hatban végzett.

A sprint kategóriában 5 km futás, 20 km kerékpár és 2,5 km futás után Fricska Fanni junior korosztályban 1. helyezést és Fricska Anna ifi korosztályban 1. helyezést értek el. Anna a női versenyzők között elsőként érkezett be, ezzel a kategória abszolút bajnoka címet is elnyerte.

Trungel-Nagy Kolos, 3 km futás, 12 km kerékpár és 1,5 km futás távon remek versenyzéssel a serdülő korosztály 5. helyét szerezte meg, Trungel-Nagy Zalán a gyermek korosztály bronzérmeseként végzett a 2 km futás, 8 km kerékpár és 1 km futás teljesítése után.

A gyermek korosztály női versenyében Papp Laura 1. helyezettként, Csontos Dóra 3. helyezettként állhatott a dobogóra, míg Vincze Nádja a 6. helyezést harcolta ki teljesítményével.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 18. 16:52, kedd | Helyi

Magyarországon is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog

Magyarországon is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog, más néven ázsiai zebraszúnyog.

2019. Június 18. 14:28, kedd | Helyi

Jókedvűen, aktívan telnek a 95 éves András bácsi mindennapjai

Ma (június 18-án) ünnepli 95. születésnapját Toldi András. E szép ünnep alkalmából otthonában kereste őt fel Rosta Ferenc alpolgármester és a körzet önkormányzati képviselője Gyenes Attila.

2019. Június 18. 13:00, kedd | Helyi

Páratlan kiállítás a művészeti iskolások idei tanévi munkáiból

Kiállítás nyílt június 12-én a Móra Ferenc Művelődési Központ aulájában a Kiskun Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek munkáiból.

2019. Június 18. 11:15, kedd | Helyi

Félegyházi diákok verseit gyűjtötték csokorba

A 90. Ünnepi Könyvhét keretében június 12-én mutatták be a Mesélő terek című antológiát a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban.