Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Blog | Könyvespolc

2013. Május 10. 11:53, péntek

Brent Weeks - Az árnyak útján

Brent Weeks - Az árnyak útján

A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai - csak célpontjai. Durzo Blint számára az orgyilkosság művészet, és ő a város legelismertebb művésze.

A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai - csak célpontjai. Durzo Blint számára az orgyilkosság művészet, és ő a város legelismertebb művésze. Azoth számára kétes a túlélés. Valami olyasmi, amit senki sem garantál. Utcagyerekként nő fel a nyomornegyedben, és megtanulja gyorsan felmérni az embereket. Ahogy megtanul vállalni bizonyos kockázatokat is. Olyan kockázatokat, mint Durzo Blint tanítványának állni. De hogy felfogadja őt, Azothnak hátat kell fordítania régi életének, és elfogadnia új személyiségét és nevét. Nem Azoth többé. Kylar Sternként meg kell tanulnia az orgyilkosok világának veszélyes politikáját és a különös varázslatokat – és kifejleszti a halálhoz való érzékét.

Szerző(k): Brent Weeks

Eredeti cím: The Way of Shadows

Eredeti nyelv: angol

Műfaj: Fantasy

Kiadás éve: 2008

Fordító(k): Gazdag Tímea

Magyar kiadás dátuma: 2010

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.

Oldalak száma: 670

ISBN szám: 9789632453019

Kapcsolódó könyvek:

Sorozat: Éjangyal trilógia
Brent Weeks - Az árnyékvilág peremén (Éjangyal II.)
Brent Weeks - Túl az árnyakon (Éjangyal III.)

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. Június 20. 11:37, péntek | Könyvespolc

Brent Weeks - Az árnyékvilág peremén

Kylar leszámolt orgyilkos életével. Az Istenkirály hatalomátvétele után a mestere, Durzo, és legjobb barátja, Logan halottak. Kylar új életet kezd: egy új városban, új barátokkal, új hivatással.

2014. Április 10. 15:01, csütörtök | Könyvespolc

Andreas Eschbach - Összeomlás

Andreas Eschbach ezúttal egy lélegzetelállítóan izgalmas világvége-thrillerrel jelentkezik, amely mai, energiaínséges, kőolajfüggő világunkban a lehető legaktuálisabb kérdéseket teszi fel.

2014. Február 06. 15:48, csütörtök | Könyvespolc

Stephenie Meyer - Újhold

Bella mer szeretni. Az élete árán is. Edward Cullen titkokkal terhes hosszú élete során először igazán boldog végre. És ekkor kezdődnek csak az igazi bajok.