Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Szeptember 14. 12:50, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

VV Eszter: Özönlenek az ügyfelek

VV Eszter: Özönlenek az ügyfelek

Jót tett a show, újra praktizál.

Nyár elején került pont annak az ügyvédi kamara által indított fegyelmi eljárásnak a végére, melyet Dadi Eszter ellen indítottak, mert szerintük a lány nem viselkedett ügyvédhez méltó módon a villában. A karrierista nő sikeresen megvédte magát a kamara előtt, így folytathatja praxisát. Munkába állt, és azt mondja, sikeresebb, mint valaha.

– Szerencsére visszakaptam a szárazbélyegzőmet az ügyvédi kamarától, így szeptembertől ismételten – durván egy év kihagyás után – elkezdtem dolgozni, újra praktizálok – kezdte lapunknak boldogan Dadi Eszter.
– Természetesen van, aki az ismertségem miatt keres fel, hiszen látta, hogy megküzdöttem az igazamért, így bizonyára úgy érzi, az ő ügyét is sikeresen tudom majd képviselni. Biztosan vesztettem is ügyfeleket, de ők ugye nem keresnek fel, így a negatív részével nem szembesülök – mosolygott az ügyvédnő.
– Az esküvő után, még a nyár elején összeköltöztünk párommal az ő dunaföldvári házában, itt indult újra az irodám, ami jelenleg átjegyzés alatt van Pestről ide. A városközpontban egy szép kis helyen dolgozom, bérlem az irodát. Anyukám továbbra is a fővárosban él, kevesebbet tudunk találkozni a távolság miatt, mint eddig, de 2-3 naponta azért beszélünk telefonon, néha sérelmezi is, hogy el vagyok tűnve, de próbálom úgy intézni a munkám, hogy legyenek napok, amikor együtt tudunk ebédelni. Egyelőre még nem teljesült be a gyermekáldás, de szeretettel várjuk a pici érkezését – mesélte boldogan a karrierista nő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.