Városlista
2017. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2017. December 07. 13:16, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Volt a zsákjában minden jó!

Volt a zsákjában minden jó!

December 6-án érkezett meg Kiskunfélegyházára a város Mikulása a Petőfi téren felállított rendezvénysátorba, mely csordultig megtelt az érdeklődő közönséggel.

Csányi József polgármester éneklésre biztatta a gyerekeket, akik örömmel tettek eleget a kérésnek.

Nem sokat váratott magára a fehérszakállú jóságos Mikulás, mert a csilingelő gyermekdalokat meghallva, krampuszaival rögvest ott termett a színpadon, hogy meghallgassa, megtekintse a városunk iskoláiban tanuló diákok zenés műsorait.

Elsőként a Platán utcai óvodások és iskolások, majd a Constantinum Intézmény növendékei, végül pedig a Darvas, Dózsa és a József Attila iskolában tanuló diákok szórakoztatták előadásukkal a várva-várt Télapót.
A kedves fogadtatást ajándékkal hálálta meg a gyereknek az öreg fehérszakállú, de a rendezvényen részt vevő felnőttekre is gondolt, őket forró teával és finom kaláccsal kínálta meg.

Címkék: mikulás, télapó

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 11. 15:53, hétfő | Helyi

Kiskunfélegyházi céget bírságolt az MNB

2017. December 11. 12:50, hétfő | Helyi

Műsorral köszönték meg a betlehemi jászol felállítását

Nemcsak a fényfüzérek és a káprázatos karácsonyfa teszi szívet melengetővé a városközpontban az adventi hangulatot, hanem a téren felállított Betlehem is.

2017. December 11. 12:37, hétfő | Helyi

Kik láthatják az egészségügyi adataimat az elektronikus térben?

A november 1-jétől bevezetett elektronikus egészségügyi szolgáltatási térben az orvosi ellátások, a receptek, a beutalók, a laborvizsgálatok és egyéb leletek adatait egy országos online hálózatban rögzítik.

2017. December 11. 08:01, hétfő | Helyi

75 év gondolatai szobrokba rejtve

December 8-án a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban nyitották meg Pálfy Gusztáv, Magyar Érdemkereszttel kitüntetett, Katona- és Prima-díjas szobrászművész 75 éves jubileumi kiállítását.