Városlista
2018. november 16, péntek - Ödön

Hírek

2017. December 07. 13:16, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Volt a zsákjában minden jó!

Volt a zsákjában minden jó!

December 6-án érkezett meg Kiskunfélegyházára a város Mikulása a Petőfi téren felállított rendezvénysátorba, mely csordultig megtelt az érdeklődő közönséggel.

Csányi József polgármester éneklésre biztatta a gyerekeket, akik örömmel tettek eleget a kérésnek.

Nem sokat váratott magára a fehérszakállú jóságos Mikulás, mert a csilingelő gyermekdalokat meghallva, krampuszaival rögvest ott termett a színpadon, hogy meghallgassa, megtekintse a városunk iskoláiban tanuló diákok zenés műsorait.

Elsőként a Platán utcai óvodások és iskolások, majd a Constantinum Intézmény növendékei, végül pedig a Darvas, Dózsa és a József Attila iskolában tanuló diákok szórakoztatták előadásukkal a várva-várt Télapót.
A kedves fogadtatást ajándékkal hálálta meg a gyereknek az öreg fehérszakállú, de a rendezvényen részt vevő felnőttekre is gondolt, őket forró teával és finom kaláccsal kínálta meg.

Címkék: mikulás, télapó

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 15. 20:18, csütörtök | Helyi

Humánmeteo: fejfájós péntek jön

Pénteken nem érkezik front, de főként reggel és még az ezt követő időszakban is az ízületi panaszok felerősödésére lehet számítani.

2018. November 15. 20:01, csütörtök | Helyi

Sarkalatos kérdésekre kaptak választ a selymesiek

Lakossági fórumot tartott a 10. számú választókerület önkormányzati képviselője Ván Jenő november 13-án Selymesben, a közösségi házban.

2018. November 15. 16:49, csütörtök | Helyi

A táplálkozás és az egészség megváltozott világunkban

A feldolgozott élelmiszerek és az ipari takarmányon nevelt állatok termékeinek hatása az emberi szervezetre - Mester Károly agrármérnök 2018. november 22-én 17 órakor tart előadást a Szakmaközi Művelődési Házban.

2018. November 15. 16:20, csütörtök | Helyi

Gépjárművezetői állás

Köztisztasági takarítógép vezetésére gépjárművezetőt keresnek.