Városlista
2018. február 18, vasárnap - Bernadett

Hírek

2017. December 07. 13:16, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Volt a zsákjában minden jó!

Volt a zsákjában minden jó!

December 6-án érkezett meg Kiskunfélegyházára a város Mikulása a Petőfi téren felállított rendezvénysátorba, mely csordultig megtelt az érdeklődő közönséggel.

Csányi József polgármester éneklésre biztatta a gyerekeket, akik örömmel tettek eleget a kérésnek.

Nem sokat váratott magára a fehérszakállú jóságos Mikulás, mert a csilingelő gyermekdalokat meghallva, krampuszaival rögvest ott termett a színpadon, hogy meghallgassa, megtekintse a városunk iskoláiban tanuló diákok zenés műsorait.

Elsőként a Platán utcai óvodások és iskolások, majd a Constantinum Intézmény növendékei, végül pedig a Darvas, Dózsa és a József Attila iskolában tanuló diákok szórakoztatták előadásukkal a várva-várt Télapót.
A kedves fogadtatást ajándékkal hálálta meg a gyereknek az öreg fehérszakállú, de a rendezvényen részt vevő felnőttekre is gondolt, őket forró teával és finom kaláccsal kínálta meg.

Címkék: mikulás, télapó

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Február 17. 16:00, szombat | Helyi

Nem macskának való vidék

Hogyan tartsd távol a doromboló jószágokat?

2018. Február 17. 14:00, szombat | Helyi

Trendek és tévhitek – de miért drágul a kenyér?

Drágul a liszt, drágul a kenyér – de nem mindegy, hogy milyen: az egyik legfontosabb alap élelmiszerünk kapcsán sok tévhit és trend kering a fogyasztók körében.

2018. Február 17. 12:00, szombat | Helyi

Bocsáss meg magadnak!

Persze a megbocsátás egy hosszadalmas folyamat, és nem kell azt gondolnod, hogy ez egyik pillanatról a másikra be fog következni. Ugyanakkor vannak módszerek, amelyekkel segíthetsz magadon!

2018. Február 17. 10:00, szombat | Helyi

A síelők paradicsoma: Karintia

A síelés szerelmeseinek szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a szomszédos Ausztria legnépszerűbb síterepeiről Karintiában.