Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Október 09. 14:48, csütörtök | Helyi
Forrás: Police.hu

Visszaadták a kiskunfélegyházi rendőrök a kerékpárt a tulajdonosának

Visszaadták a kiskunfélegyházi rendőrök a kerékpárt a tulajdonosának

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya. Kiskunfélegyházán egy üzlet előtti járdán letámasztott, lakattal lezárt női vázas, zöld színű kerékpárt október 7-én 16 óra és 16 óra 15 perc közötti időben valaki eltulajdonította.
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály beosztottjai, Dr. Szűcs Elvira Adrienn r. fhdgy. és Csöndes Mihály r. tőrm. szolgálatteljesítésük során 23 óra 40 perckor állampolgári bejelentés alapján megjelentek egy kiskunfélegyházi utcában. A bejelentés arról szólt, hogy egy férfi egy kerékpár mellett térdel, és mintha fűrészelné a rajta lévő láncot. A rendőrök kiérkezésekor a bejelentő által látott férfi már nem volt ott, de a két nyomozó egy ház udvarán elrejtve megtalálta a nap folyamán ellopott kerékpárt. A közelben igazoltatták K. István 37 éves kiskunfélegyházi lakost, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte, szabadlábon védekezik. A nyomozók lefoglalták a kerékpárt, egy fűrészlapot és egy fogót, amelyet K. István a kerékpárlopáshoz használt. A sértett a kerékpárját a bejelentését követően 17 órával később visszakapta.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.