Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. December 04. 09:23, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Várja a jövő évi javaslatokat Horváth Tamás önkormányzati képviselő

Várja a jövő évi javaslatokat Horváth Tamás önkormányzati képviselő

Horváth Tamás önkormányzati képviselő fogadónapot tart december 11-én 15 órakor az MSZP helyi irodájában.

A fogadóóra legfőbb célja, hogy a szocialista képviselő megismerje a félegyháziak véleményét, illetve az, hogy elmondja a Magyar Szocialista Párt következő évekre vonatkozó elképzeléseit. Mivel a következő évben választások lesznek, így a párt programjáról is szeretne beszámolni a választóknak.

Mint ahogy azt a helyi szocialista párt elnökétől megtudtuk, a jövő évre vonatkozó városunkkal kapcsolatos terveket december közepéig kell leadni az önkormányzat felé. Véleménye szerint a fogadóóra jó alkalom lesz arra, hogy megkérdezze a félegyháziakat a 2018. évi elképzeléseikről.

Horváth Tamás kihangsúlyozta, hogy a helyi szocialista pártnak elsősorban az a fontos, amit a félegyháziak szeretnének, tehát a december 14-éig leadandó önkormányzati képviselői javaslatokban azok a tervek fognak szerepelni, amelyet a helyi választópolgárok elmondanak a fogadóórán.

- Ez az év is, ahogy az elmúlt évek, annak jegyében teltek el az önkormányzati munkámat tekintve, hogy azokat a társadalmi csoportokat segítsük a javaslatainkkal, akik önerőből kevésbé tudják érvényesíteni a jogaikat, illetőleg rászorulnak az önkormányzati segítségre – mondta el az elmúlt évvel kapcsolatban Horváth Tamás szocialista elnök a december 1-jén tartott sajtótájékoztatón.

A jövő évi tervekkel kapcsolatban pedig annyit már elárult, hogy a szociális támogatások kiszélesítését szeretné indítványozni, valamint a helybeliek jobb életminőségének biztosítását szolgáló intézkedésekre is javaslatot fognak tenni, úgy mint út- és járda illetve közterület felújítások.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.