Városlista
2018. július 18, szerda - Frigyes

Hírek

2017. December 04. 09:23, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Várja a jövő évi javaslatokat Horváth Tamás önkormányzati képviselő

Várja a jövő évi javaslatokat Horváth Tamás önkormányzati képviselő

Horváth Tamás önkormányzati képviselő fogadónapot tart december 11-én 15 órakor az MSZP helyi irodájában.

A fogadóóra legfőbb célja, hogy a szocialista képviselő megismerje a félegyháziak véleményét, illetve az, hogy elmondja a Magyar Szocialista Párt következő évekre vonatkozó elképzeléseit. Mivel a következő évben választások lesznek, így a párt programjáról is szeretne beszámolni a választóknak.

Mint ahogy azt a helyi szocialista párt elnökétől megtudtuk, a jövő évre vonatkozó városunkkal kapcsolatos terveket december közepéig kell leadni az önkormányzat felé. Véleménye szerint a fogadóóra jó alkalom lesz arra, hogy megkérdezze a félegyháziakat a 2018. évi elképzeléseikről.

Horváth Tamás kihangsúlyozta, hogy a helyi szocialista pártnak elsősorban az a fontos, amit a félegyháziak szeretnének, tehát a december 14-éig leadandó önkormányzati képviselői javaslatokban azok a tervek fognak szerepelni, amelyet a helyi választópolgárok elmondanak a fogadóórán.

- Ez az év is, ahogy az elmúlt évek, annak jegyében teltek el az önkormányzati munkámat tekintve, hogy azokat a társadalmi csoportokat segítsük a javaslatainkkal, akik önerőből kevésbé tudják érvényesíteni a jogaikat, illetőleg rászorulnak az önkormányzati segítségre – mondta el az elmúlt évvel kapcsolatban Horváth Tamás szocialista elnök a december 1-jén tartott sajtótájékoztatón.

A jövő évi tervekkel kapcsolatban pedig annyit már elárult, hogy a szociális támogatások kiszélesítését szeretné indítványozni, valamint a helybeliek jobb életminőségének biztosítását szolgáló intézkedésekre is javaslatot fognak tenni, úgy mint út- és járda illetve közterület felújítások.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 18. 13:04, szerda | Helyi

A magyarság őstörténete elevenedik meg a Kurultajon

Tízéves a magyarság közös ünnepe, a Kurultaj, amelyet 2008-ban rendeztek meg először, akkor egy hirtelen ötlet vezérelte összefogásként, valamint egy nemzeti ellenállási mozgalomként indult a rendezvény

2018. Július 18. 11:37, szerda | Helyi

10 pénzgyilkos szokás, amitől totális csőd lesz a családi nyaralás

Nyaralás közben sokan hajlamosak arra, hogy bővebbre engedjék a nadrágszíjat...

2018. Július 18. 11:26, szerda | Helyi

Platán, vadgesztenye és hársfák növényvédelmi permetezése

A Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesíti a tisztelt lakosságot, hogy a platán, vadgesztenye, és hársfák növényvédelmi permetezésére 2018. augusztus 6. napján kerül sor.

2018. Július 18. 11:22, szerda | Helyi

Félegyházi Napok – kultúra és szórakozás a nyár végén

Feleleveníti a város az egykori, közkedvelt Félegyházi Napok hagyományát.