Városlista
2018. október 20, szombat - Vendel

Hírek

2017. December 05. 11:06, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Útra kelt a Mikulás!

Útra kelt a Mikulás!

Rénszarvasával és három krampuszával útnak indult a Mikulás ma (december 5-én)

Seres Ica már hónapokkal ezelőtt közzé tette Facebook oldalán jótékonysági felhívását, melyben felajánlásokat vár és olyan családok jelentkezését, ahol nem engedhetik meg maguknak, hogy gyermekeiknek ajándékot vegyenek mikulásra.

Szerencsére nagyon sok segítő kézre talált és persze olyanok is jelentkeztek szép számmal, akik szívesen látnák a kedves csapatukat otthonukban. Ezért persze semmit nem kér a jóságos "Mikulás".

- Nekem az a sok vidám gyerekarc a legnagyobb fizettségem - nyilatkozta lapunknak Seres Ica, a csupaszív MIkulás megtestesítője.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 20. 12:21, szombat | Helyi

Újraindul az Otthon melege program

Novembertől megint a háztartási nagygépek cseréjére nyílik lehetőség, az új kiírással a kormány kétmilliárd forint vissza nem térítendő támogatással járul hozzá a családok energiafelhasználásának csökkentéséhez

2018. Október 19. 20:42, péntek | Helyi

NépmesePont nyílt a Szakmaköziben

Csodálatos világba csöppenhet ezentúl mindenki, aki ellátogat a Szakmaközi Művelődési Házba a mai napon (október 19-én) megnyílt Aranyalma NépmesePontba.

2018. Október 19. 16:59, péntek | Helyi

Csontos Piroska Bács-Kiskun Megyei Príma Díj jelölt

A 2018-as év Bács-Kiskun Megyei Príma Díj jelöltjei között szerepel a kiskunfélegyházi születésű paralimpiai versenyző Csontos Piroska.

2018. Október 19. 13:09, péntek | Helyi

Őszi virágvásár

Őszi virágvásárt szervez a Móra Ferenc Művelődési Központ október 20-án, szombaton Kiskunfélegyházán, a Hattyúház előtti sétányon.