Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Június 07. 08:00, szombat | Sport
Forrás: - Adrienn -

Úszd át 2x!

Úszd át 2x!

Kétszer akkora élmény, mint a Balaton-átúszás, mi az?

Két Balaton-átúszás!
Június 15!

A Balatont átúszni óriási dolog. Most viszont ennél is nagyobb élményben lehet részed: rögtön kétszer fordulhatsz Zamárdi és Tihany között, és még csak el sem fáradsz.

A Balaton-átúszás menő program, de még ennél is menőbb, ha egy nap rögtön kétszer úszhatod át a tavat. Június 15-én lehetőséged nyílik rá, hogy átúszd a Balatont Zamárdi és Tihany között, méghozzá duplán!
Hagyományteremtő céllal tavaly került megrendezésre először az I Love Balaton 2x, ami szerencsére annyira jól sikerült, hogy az idén jön az ismétlés. A helyszín kiválasztásánál a szervezők szem előtt tartották, hogy nagyobb kockázatok nélkül teljesíthető legyen a dupla táv, ez a Zamárdi-Tihany-Zamárdi útvonalat jelenti. A start ezúttal is a zamárdi szabad strandon lesz, így úszás közben a csodás tihanyi kilátásban tudsz gyönyörködni. Hidd el, visszafelé már a lendület visz magával, hogy az oda-vissza 4,5 kilométeres táv teljesítése után elégedetten dőlhess hátra: átúsztad a Balatont, kétszer.
Sokaknak sikerült már, neked is fog! A szervezőktől úgy kapsz dupla élményt, hogy ötnél is több kilométer helyett jóval kevesebbet kell úsznod, féltávnál ráadásul festői környezetben, frissítőkkel körülvéve lazíthatsz. Annyit, amennyi jólesik (és belefér a szintidőbe), energiával feltöltődve pedig már könnyű lesz a visszaút. Ha valamiért eddig nem voltál biztos benne, hogy neked feltétlenül át kell úsznod a Balatont, most itt az alkalom! Élmény van, kockázat nincs, tuti buli.
A rajt reggel 8-13 óráig lesz a zamárdi szabad strandon (Keszeg u.), a szintidő 4 óra 20 perc.
A nevezési díj június 10-ig 4000 forint, ezt banki átutalással, az előnevezésnél kapott sorszám feltüntetésével lehet kiegyenlíteni (Kedvezményezett neve: ilovebalaton.hu Kft., Kedvezményezett számlaszáma: 10700505-68348634-52200005).
A helyszínen 5000 forint lesz a nevezési díj, most még tudsz spórolni. De az élmény így is, úgy is megfizethetetlen, az emlék pedig örök. Ne hagyd ki!
Mi történik, ha rossz idő esetén elmarad a verseny?
- Esőnapok: 06.28, 06.29, 07.26, 07.27
- Minden versenyző nevezése automatikusan áttolódik a következő időpontra és az előnevezés újra megnyitásra kerül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.