Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. December 07. 18:43, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Ünnep előtti könnyű fogások

Ünnep előtti könnyű fogások

Ki tud ellenállni Karácsonykor a gőzölgő halászlének, mákos gubának, sült pulykának, az ezerféle süteménynek? Csak egy falat mindegyikből és máris degeszre ettük magunkat.

Épp ezért érdemes előtte egy kicsit könnyedebbre venni a menüt, hogy például a nadrágunkba az ünnepek után is kényelmesen beleférjünk.

A Tupperware Főzőklub ma (december 7-én) mindezen szempontokat figyelembe véve alkotta meg vacsora fogásait. Nem könnyű feladat, hogy egyszerre legyen finom, vitamindús, de egyben könnyű és mutatós is az étel, amelyet az asztalra rakunk. Az értékes időről pedig nem is beszélve. Az adventi időszakban mindenki az átlagnál többet rohan. Jóval kevesebb idő jut mindenre, hiszen a nagytakarítás, az ajándékok vásárlása mind-mind plusz feladatként nehezedik a háziasszonyok vállára. A főzőklubban amellett, hogy sok egyszerű, de mégis egyedülálló recept cserél gazdát, még a Tupperware edények és eszközök használatát is megtanulhatják az érdeklődők, így megspórolva a főzésre fordított drága időt. Az edények és eszközök használata éppoly egyszerű, mint a tisztítása és tárolása. A mikrohullámú sütőben is használható edények pedig aranyat érnek a hétköznapi rohanó világunkban.

A minden hónap első szerdáján megrendezésre kerülő klubfoglalkozásnak mégsem az a fő szempontja, hogy a Tupperware edényeket és eszközöket reklámozza, értékesítse, hanem egy olyan baráti társaságot teremtsen, ahol hasznos főzési fortélyokat és különféle recepteket tanulhat az ember. S ha már úgyis van rá lehetőség, akkor miért ne ismerje meg az ember a Tupperware cég újonnan piacra kerülő edényeit, eszközeit, az éppen akciós termékeit?
A rendszeresen megjelenő klubtagok mellett sokszor akadnak új arcok is, akik először csak puszta kíváncsiságból látogatnak el a főzőklubba, de előbb-utóbb visszatérő vendégekké válnak, mert a családias hangulat és a vidámság mindig kísérője a foglalkozásoknak.

A mai estén az alábbi menü készült el a „boszorkánykonyhában”:

  • Fokhagyma krémleves pirított zsemlekockával
  • Tejfölös dióval rakott nokedli Ultra-Pro edényben készítve
  • Bakonyi gombás ragu nokedlivel Micro-Shafe-ben készítve
  • - Almás-körtés-gyömbéres karácsonyi sütemény Szilikon Hercegnőben készítve

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.