Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Október 07. 13:50, hétfő | Helyi sport
Forrás: Árvai Zoltán

Továbbra is pontveszteség nélkül a P&P

Továbbra is pontveszteség nélkül a P&P

A Püspökladányi KE fogadta október 5-én az NB II-es csapatainkat a Dél-Keleti bajnokság harmadik fordulójában

A Püspökladányi KE fogadta október 5-én az NB II-es csapatainkat a Dél-Keleti bajnokság harmadik fordulójában. Igaz, a papírforma eredetileg is P&P felnőtt csapatának győzelmét sugallta, a hosszú utazás és idegen pálya tényezői miatt azonban nem lehetett félvállról venni a mérkőzést.

Az első percekben valóban látszott a fásultság, de rövid időn belül 2-0-ás hazai vezetés után megrázták magukat a félegyházi fiúk és ettől kezdve folyamatosan ők uralták a játékot. Határozott védekezés, jó kapusteljesítmény jellemezte P&P oldalról a játékot és az ebből indított gyors indításokkal, gyors labdafelvitelekkel szerzett könnyű gólok. Az első játékrészben már 12-17 arányú vezetésre tett szert a vendég, majd a második félidőben tovább növelték előnyüket. Később fiatal, junior korosztálybeli játékosaink is debütáló szerephez jutottak, ketten is megkapták első játéklehetőségüket a felnőttek küzdelmében (Retkes József, Kanyó Bence).

Ezzel a győzelemmel megtartva 100%-os teljesítményét vezeti a tabellát a P&P Félegyháza.

Kerettagok (gólszerzők):
Nagy Zoltán (kapus), Fekete Krisztián(kapus), Bessenyei Imre (2), Savanya Zsolt (6), Ignácz Vilmos (8), Csőke Ákos (2), Papp Béla (4), Kálmán Róbert (2), Ifj Miksi István (3), Bozsák Krisztián (2), Farkas-Csamangó Attila (2), Berta Róbert (3), Nagy Péter, Kanyó Bence, Retkes József.
Edző: Miksi István.

A P&P junior csapat is győzelemmel tért haza. Nagyjából két azonos szintű csapat végsőkig tartó küzdelmét láthatták az ilyen messzire is elutazó szurkolóink, akik nagy lelkesedéssel buzdították csapatainkat mindkét mérkőzésen. Fiataljaink sem maradtak adósak a hálával. Egy igen fordulatos, izgalmas, nagy taktikai, technikai csatában a félegyházi szív ereje döntötte el a vendég győzelmet. A 13-13-as félidő után a mérkőzés hajrájában sikerült meglépniük fiainknak, így alakult a 21-25-ös végeredmény.

Kerettagok:
Fekete Krisztián (kapus), Fekete Gábor (kapus), Czakó Roland, Harkai Tamás, Kátai-Urbán Kristóf, Tóth Szabolcs, Gulyás Ottó Brúnó, Rádi Róbert Dániel, Gémes Hunor, Csáki Gábor, Nagy Péter, Kanyó Bence.

A negyedik fordulóban óriási rangadót láthatnak a nézők. Október 12-én a Constantinum Sportcentrumban a Szeged-FKSE Algyő csapatával ütközik meg 15 órakor a junior, 17 órakor a P&P felnőtt csapat. A felnőtt mérkőzés tétje a tabella elsősége. Aki győztesen jön le, az lesz a dobogó tetején.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:54, péntek | Helyi sport

Koppányok áprilisa a hagyomány, a kultúra és a sport körül

2024 április 21-én rendezte soron következő versenyét a gúnyhatáron túli Horgoson a Magyarkanizsai Íjász Kör.

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.