Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Január 26. 08:35, kedd | Helyi
Forrás: koponyeg.hu

További enyhülés várható

További enyhülés várható

A párás reggelek után kitisztul a levegő és enyhe, szélcsendes idő várható, helyenként előforduló minimális csapadékkal a hét többi napján is.

3 napos előrejelzés (Kiskunfélegyháza)

Kedd
Erősen felhős, párás, főleg északkeleten tartósan ködös időre számíthatunk. Hajnalban gyenge ónos eső, napközben elszórt zápor, szitálás kialakulhat. Reggel szinte szélcsend lesz, napközben is csak kissé élénkül meg a délnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -5 és +2 fok között alakul, délután +1 és +7 fok közötti értékeket mérhetünk. Melegfronti hatás várható.

Szerda
Hajnalban ismét többfelé képződik sűrű köd, mely a Dunától keletre eső tájakon tartósan megmaradhat. A Dunántúl nyugati és déli részén ezzel szemben megszűnik a párásság és kisüt a nap. A délnyugati szél sokfelé megélénkül. A hőmérséklet csúcsértéke +5, +6 fok körül alakul (a tartósan ködös tájakon lesz a leghidegebb).

Csütörtök
A továbbra is élénk délnyugati, nyugati szél hatására még nagyobb területen szűnhet meg a párásság és süthet ki a nap. Kora tavaszias idő valószínű a keleti tájakat leszámítva (itt megmaradhat a ködfelhőzet), 5-10 fokos csúcsértékkel.

Péntek
Gyenge hidegfront érkezik, melynek hatására átmenetileg megnövekszik, majd csökken a felhőzet. Délután napsütés is valószínű. Elszórtan, főleg északon fordul elő zápor. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat
Változóan felhős lesz az ég, legalább néhány órás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél élénk lesz. A hőmérsékletben nem lesz változás, marad a kora tavaszias enyheség.

Vasárnap
Erősen felhős, délután már borult lesz az ég. Szórványosan lehet eső, záporeső. Mérséklődik a légmozgás. A maximális hőmérséklet +9 fok körül alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.