Városlista
2018. november 13, kedd - Szilvia

Hírek

2018. Október 07. 10:42, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Tömegeket vonzott a Mezgés Piknik

Tömegeket vonzott a Mezgés Piknik

Évről-évre egyre többen látogatnak el a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium családi piknikjére.

Az immáron 5. alkalommal megrendezésre került családi rendezvény ezúttal is színes programok sorával várta az érdeklődőket a mezőgazdasági iskola tangazdaságában.

Amellett, hogy a látogatók betekintést nyertek a tangazdaság életébe, megcsodálhatták és megsimogathatták a diákok által gondozott állatokat, és a kezük munkájának gyümölcseként előállított termékeket megkóstolhatták, még számos lehetőség nyílt a kikapcsolódásra. Az érdekes mezőgazdaságigép-, kézműves- és gasztro kiállítás megtekintésén túl lehetett lovagolni, lovaskocsikázni is, de szurkolhattak a díjlovagló verseny résztvevőinek is. Sőt, délben sem kellett messzire menni az ebédért a nézelődőknek, mert a szervezők bográcsban készült pörköltjével bárki csillapíthatta éhségét.

Címkék: Mezgés Piknik

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 13. 15:57, kedd | Helyi

Nagy léptékben fejlődik a 2. számú választókörzet is

Bense Zoltán a 2. sz. választókörzet önkormányzati képviselője Lakossági Fórumon számolt be az elért eredményekről és az elkövetkező idő terveiről november 12-én a József Attila Általános Iskolában.

2018. November 13. 12:49, kedd | Helyi

Már Kecskeméten is gyógyítanak a bohócdoktorok

A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai látogattak el hétfő délelőtt a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályára

2018. November 13. 08:56, kedd | Helyi

Nem tartotta be a követési távolságot a tehergépkocsi

Az 5-ös számú főúton Kiskunfélegyháza felől Kecskemét irányába közlekedett 2018. november 12-én 15 óra körül egy petőfiszállási férfi egy Fiat Ducato típusú tehergépkocsival.

2018. November 12. 19:07, hétfő | Helyi

Betűbölcsi a könyvtárban

2018. november 13-án, kedden, 10 óráról a Betűbölcsi vendége Csizmadia Anita mentőtiszt, aki csecsemő-, kisgyermek újraélesztés, elsősegélynyújtás témakörben tart gyakorlati bemutatót.