Városlista
2019. január 18, péntek - Piroska

Hírek

2018. Október 07. 10:42, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Tömegeket vonzott a Mezgés Piknik

Tömegeket vonzott a Mezgés Piknik

Évről-évre egyre többen látogatnak el a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium családi piknikjére.

Az immáron 5. alkalommal megrendezésre került családi rendezvény ezúttal is színes programok sorával várta az érdeklődőket a mezőgazdasági iskola tangazdaságában.

Amellett, hogy a látogatók betekintést nyertek a tangazdaság életébe, megcsodálhatták és megsimogathatták a diákok által gondozott állatokat, és a kezük munkájának gyümölcseként előállított termékeket megkóstolhatták, még számos lehetőség nyílt a kikapcsolódásra. Az érdekes mezőgazdaságigép-, kézműves- és gasztro kiállítás megtekintésén túl lehetett lovagolni, lovaskocsikázni is, de szurkolhattak a díjlovagló verseny résztvevőinek is. Sőt, délben sem kellett messzire menni az ebédért a nézelődőknek, mert a szervezők bográcsban készült pörköltjével bárki csillapíthatta éhségét.

Címkék: Mezgés Piknik

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 17. 16:55, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2019. Január 17. 12:12, csütörtök | Helyi

Úszás, vízilabda és triatlon sportágakban tanulhatnak a gyerekek

A DMTK-KVSE Aquasport Egyesület 2019. február elejétől új kezdő csoportokat indít 5 éves kortól, ahol a gyerekek játékosan sajátítják el az úszás, a vízilabdázás és a triatlon sportágak alapjait.

2019. Január 17. 09:57, csütörtök | Helyi

Börtönőrt próbált megkenni egy elítélt Szegeden

Megpróbált megvesztegetni egy börtönőrt egy fogvatartott a Szegedi Fegyház és Börtönben, hogy így jusson illegálisan mobiltelefonhoz

2019. Január 17. 09:53, csütörtök | Helyi

Mobilinterneten küldtük a legtöbb ünnepi jókívánságot

Jelentősen megnőtt az ünnepi mobilinternet forgalom a magyarországi szolgáltatóknál, az adatforgalom december 25-én volt a legnagyobb