Városlista
2019. március 19, kedd - József

Hírek

2018. Október 07. 10:42, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Tömegeket vonzott a Mezgés Piknik

Tömegeket vonzott a Mezgés Piknik

Évről-évre egyre többen látogatnak el a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium családi piknikjére.

Az immáron 5. alkalommal megrendezésre került családi rendezvény ezúttal is színes programok sorával várta az érdeklődőket a mezőgazdasági iskola tangazdaságában.

Amellett, hogy a látogatók betekintést nyertek a tangazdaság életébe, megcsodálhatták és megsimogathatták a diákok által gondozott állatokat, és a kezük munkájának gyümölcseként előállított termékeket megkóstolhatták, még számos lehetőség nyílt a kikapcsolódásra. Az érdekes mezőgazdaságigép-, kézműves- és gasztro kiállítás megtekintésén túl lehetett lovagolni, lovaskocsikázni is, de szurkolhattak a díjlovagló verseny résztvevőinek is. Sőt, délben sem kellett messzire menni az ebédért a nézelődőknek, mert a szervezők bográcsban készült pörköltjével bárki csillapíthatta éhségét.

Címkék: Mezgés Piknik

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 18. 20:43, hétfő | Helyi

Tudja mikor lesz ismét 20 fok nappal?

Vasárnap Baján 24,4 fokig emelkedett a hőmérséklet.

2019. Március 18. 20:34, hétfő | Helyi

Közös ellenzéki sajtótájékoztatót tartottak Kiskunfélegyházán

Március 14-én a Móra Ferenc Gimnázium előtt közös ellenzéki sajtótájékoztatót tartottak.

2019. Március 18. 19:59, hétfő | Helyi

Ünnepi koncertre invitálták a zenekedvelőket

A Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola hangversenytermében ünnepi koncertre várták a zenekedvelőket március 14-én.

2019. Március 18. 19:37, hétfő | Helyi

Zenére csilingeltek a verssorok

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc ünnepének előestéjén irodalmi estet tartottak a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban.