Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2018. Szeptember 27. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Több zsák szemetet gyűjtöttek

Több zsák szemetet gyűjtöttek

A Humanum Salma Humanitarius Alapítvány szervezésében a Mozgássérültek Egyesülete és a Béke Klub tagjai szemétgyűjtési akciót szerveztek szeptember 26-án.

A volt fürdőszálló előtti park és kreszpark megtisztítására egy EFOP pályázat keretein belül került sor. Ez idén már a negyedik akciója az egyesületnek. Kétszer voltak temető tisztításon és egyszer pedig külterületre mentek egy kisebb csoporttal.

A közel harminc fős csapat gyorsan megtisztította a parkot, több zsáknyi szeméttől megszabadítva a környéket, majd ezt követően délután a Szakmaközi Művelődési Házban folytatták a közös programot, ahol Tapodi József látta vendégül őket (és azokat a klubtagokat, egyesületi tagokat is, akik nem tudtak részt venni a közös szemétgyűjtésen) bográcsban készült gulyáslevessel.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 17:13, péntek | Helyi

Elégedetten az élettel

E címmel tartott előadást óriási sikerrel Pál Feri atya a Móra Ferenc Művelődési Központban február 19-én a Házasság Hete Rendezvénysorozat egyik programjaként.

2019. Február 22. 12:59, péntek | Helyi

Hogyan készüljünk fel a változó épületenergetikai követelményekre?

Egyre szigorodnak az építkezéshez köthető szabályozások, hatványozottan igaz ez az épületenergetikai követelményekre.

2019. Február 22. 12:55, péntek | Helyi

A Las Vegas-i világpremier után már a kecskeméti gyártósoron az új modell

A Mercedes-Benz megkezdi Kecskeméten az új CLA Coupé gyártá-sát. Az új CLA Coupé, valamint a CLA Edition 1 2019 májusában kerülnek kereskedelmi forgalomba.

2019. Február 22. 10:09, péntek | Helyi

Lakossági tájékoztatás fertőző veszélyes hulladék elhelyezéséről

Az otthonukban keletkező fertőző veszélyes hulladékaikat a Bács-Kiskun Megyei Kórházban kihelyezett gyűjtődobozokban helyezhetik el.