Városlista
2018. december 9, vasárnap - Natália

Hírek

2018. Szeptember 27. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Több zsák szemetet gyűjtöttek

Több zsák szemetet gyűjtöttek

A Humanum Salma Humanitarius Alapítvány szervezésében a Mozgássérültek Egyesülete és a Béke Klub tagjai szemétgyűjtési akciót szerveztek szeptember 26-án.

A volt fürdőszálló előtti park és kreszpark megtisztítására egy EFOP pályázat keretein belül került sor. Ez idén már a negyedik akciója az egyesületnek. Kétszer voltak temető tisztításon és egyszer pedig külterületre mentek egy kisebb csoporttal.

A közel harminc fős csapat gyorsan megtisztította a parkot, több zsáknyi szeméttől megszabadítva a környéket, majd ezt követően délután a Szakmaközi Művelődési Házban folytatták a közös programot, ahol Tapodi József látta vendégül őket (és azokat a klubtagokat, egyesületi tagokat is, akik nem tudtak részt venni a közös szemétgyűjtésen) bográcsban készült gulyáslevessel.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 09. 09:58, vasárnap | Helyi

A második is fényre lobban, jelzi: angyal szállt a földre

A hitet jelképező első gyertyaláng után fellobbant városunk adventi koszorúján december 8-án a reményt jelképező második gyertya is.

2018. December 09. 09:20, vasárnap | Helyi

Idén 56 alkotásból épült meg a Mézeskalács Meseváros

Immáron ötödik alkalommal épül fel Advent idején a Mézeskalács Meseváros, melyeknek minden egyes darabját jótékonysági célzattal készítik a vállalkozó kedvű alkotók, és akik ily módon kívánnak segítséget nyújtani.

2018. December 09. 08:00, vasárnap | Helyi

Ne feledje! Ma állat- és kirakodóvásár!

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a hagyományoknak megfelelően ma is (december 9-én) megrendezésre kerül az ORSZÁGOS ÁLLAT- ÉS KIRAKODÓVÁSÁR a félegyházi vásártéren.

2018. December 08. 21:13, szombat | Helyi

A karácsony már kopogtat az 5. számú választókörzetben is

Mint minden évben, idén is gondoskodott az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője arról, hogy mindenkinek legyen ünnep a karácsony.