Városlista
2018. december 10, hétfő - Judit

Hírek

2018. Május 26. 13:03, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Több mint 200 gyermek állt rajtkőre

Több mint 200 gyermek állt rajtkőre

Immáron 15. alkalommal került megrendezésre május 26-án a DMTK-KVSE Aquasport Egyesület szervezésében a Kuchinka Vilmos Úszó Emlékverseny a Félegyházi Termál Parkfürdőben.

A versenyt melyen 14 egyesület több mint 200 sportolója mérte össze tudását, dr. Tóth Ákos mesteredző, a sportesemény fővédnöke, a Magyar Úszó Szövetség korábbi szövetségi kapitánya nyitotta meg. Köszöntő beszédében megemlékezet a verseny névadójáról Kuchinka Vilmosról, aki sokat tett a helyi úszósport népszerűsítéséért és felvirágoztatásáért.

A versenyen a legnépesebb létszámban a házigazda DMTK-KVSE Aquasport Egyesület képviseltette magát, közel 70 félegyházi úszóval. A sportolók mellett pedig jelentős létszámot képviseltek a szurkolók és a kísérők is.

Városvezetésünket Szamosi Endre sporttanácsnok képviselte, de ellátogatott a versenyre Zubor Attila olimpikon, a DMTK Úszó Szakosztályának vezetője, valamint Kuchinka Vilmos korábbi tanítványai is megtisztelték jelenlétükkel a sporteseményt.

Az eredményekről később számolunk be.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 09. 09:58, vasárnap | Helyi

A második is fényre lobban, jelzi: angyal szállt a földre

A hitet jelképező első gyertyaláng után fellobbant városunk adventi koszorúján december 8-án a reményt jelképező második gyertya is.

2018. December 09. 09:20, vasárnap | Helyi

Idén 56 alkotásból épült meg a Mézeskalács Meseváros

Immáron ötödik alkalommal épül fel Advent idején a Mézeskalács Meseváros, melyeknek minden egyes darabját jótékonysági célzattal készítik a vállalkozó kedvű alkotók, és akik ily módon kívánnak segítséget nyújtani.

2018. December 09. 08:00, vasárnap | Helyi

Ne feledje! Ma állat- és kirakodóvásár!

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a hagyományoknak megfelelően ma is (december 9-én) megrendezésre kerül az ORSZÁGOS ÁLLAT- ÉS KIRAKODÓVÁSÁR a félegyházi vásártéren.

2018. December 08. 21:13, szombat | Helyi

A karácsony már kopogtat az 5. számú választókörzetben is

Mint minden évben, idén is gondoskodott az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője arról, hogy mindenkinek legyen ünnep a karácsony.