Városlista
2018. június 24, vasárnap - Iván

Hírek

2018. Május 26. 13:03, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Több mint 200 gyermek állt rajtkőre

Több mint 200 gyermek állt rajtkőre

Immáron 15. alkalommal került megrendezésre május 26-án a DMTK-KVSE Aquasport Egyesület szervezésében a Kuchinka Vilmos Úszó Emlékverseny a Félegyházi Termál Parkfürdőben.

A versenyt melyen 14 egyesület több mint 200 sportolója mérte össze tudását, dr. Tóth Ákos mesteredző, a sportesemény fővédnöke, a Magyar Úszó Szövetség korábbi szövetségi kapitánya nyitotta meg. Köszöntő beszédében megemlékezet a verseny névadójáról Kuchinka Vilmosról, aki sokat tett a helyi úszósport népszerűsítéséért és felvirágoztatásáért.

A versenyen a legnépesebb létszámban a házigazda DMTK-KVSE Aquasport Egyesület képviseltette magát, közel 70 félegyházi úszóval. A sportolók mellett pedig jelentős létszámot képviseltek a szurkolók és a kísérők is.

Városvezetésünket Szamosi Endre sporttanácsnok képviselte, de ellátogatott a versenyre Zubor Attila olimpikon, a DMTK Úszó Szakosztályának vezetője, valamint Kuchinka Vilmos korábbi tanítványai is megtisztelték jelenlétükkel a sporteseményt.

Az eredményekről később számolunk be.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 24. 15:42, vasárnap | Helyi

Hajthatatlanok a magyarok, így könnyen rémálom lehet a nyaralásból

Érdemes külföldi tartózkodásunk, nyaralásunk idejére biztosítást kötni, mert annak hiányában esetenként akár milliós költségünk is keletkezhet.

2018. Június 24. 12:03, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Évközi 12. vasárnap - Keresztelő Szent János születésének főünnepe - 2018. június 24.

2018. Június 24. 10:00, vasárnap | Helyi

Pásztorkutyák versenyeznek Bugacon

Június 30-án a Futó-homok félmaraton futóversennyel egy időben, de térben elkülönülve lehet megtekinteni a Speciál CAC kutyakiállítást, a magyar pásztorkutyák országos és nemzetközi kiállítását.

2018. Június 24. 08:00, vasárnap | Helyi

Sajnáljuk? Hamarosan vége a tévé korszakának

Rémesen sok időt töltenek az emberek valamilyen képernyő előtt. És odamegy a pénz, amit néznek.