Városlista
2018. szeptember 25, kedd - Eufrozina

Hírek

2018. Május 26. 13:03, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Több mint 200 gyermek állt rajtkőre

Több mint 200 gyermek állt rajtkőre

Immáron 15. alkalommal került megrendezésre május 26-án a DMTK-KVSE Aquasport Egyesület szervezésében a Kuchinka Vilmos Úszó Emlékverseny a Félegyházi Termál Parkfürdőben.

A versenyt melyen 14 egyesület több mint 200 sportolója mérte össze tudását, dr. Tóth Ákos mesteredző, a sportesemény fővédnöke, a Magyar Úszó Szövetség korábbi szövetségi kapitánya nyitotta meg. Köszöntő beszédében megemlékezet a verseny névadójáról Kuchinka Vilmosról, aki sokat tett a helyi úszósport népszerűsítéséért és felvirágoztatásáért.

A versenyen a legnépesebb létszámban a házigazda DMTK-KVSE Aquasport Egyesület képviseltette magát, közel 70 félegyházi úszóval. A sportolók mellett pedig jelentős létszámot képviseltek a szurkolók és a kísérők is.

Városvezetésünket Szamosi Endre sporttanácsnok képviselte, de ellátogatott a versenyre Zubor Attila olimpikon, a DMTK Úszó Szakosztályának vezetője, valamint Kuchinka Vilmos korábbi tanítványai is megtisztelték jelenlétükkel a sporteseményt.

Az eredményekről később számolunk be.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 25. 15:43, kedd | Helyi

Így hat a testre, ha éhgyomorra edzünk

Vajon tényleg igaz a felvetés, miszerint ha éhgyomorra indulunk el edzeni, több kalóriát fog elégetni a testünk mozgás közben?

2018. Szeptember 25. 15:29, kedd | Helyi

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

2018. Szeptember 25. 13:03, kedd | Helyi

Két hónapos türelmi időt is kaphat autónk a műszaki vizsgán

Újra életbe lépett az a minősítési rendszer, amely nemcsak megfelelt és alkalmatlan járműveket tartalmaz, hanem az úgynevezett korlátozott alkalmasság is adható a műszaki vizsgán.

2018. Szeptember 25. 12:35, kedd | Helyi

Megjelentek a permetező drónok a mezőgazdaságban

A magyar mezőgazdaság az elmúlt években hatalmas fejlődésnek indult, folyamatosan nőtt az ágazat kibocsátása, de még mindig van hová fejlődnie.