Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Május 26. 13:03, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Több mint 200 gyermek állt rajtkőre

Több mint 200 gyermek állt rajtkőre

Immáron 15. alkalommal került megrendezésre május 26-án a DMTK-KVSE Aquasport Egyesület szervezésében a Kuchinka Vilmos Úszó Emlékverseny a Félegyházi Termál Parkfürdőben.

A versenyt melyen 14 egyesület több mint 200 sportolója mérte össze tudását, dr. Tóth Ákos mesteredző, a sportesemény fővédnöke, a Magyar Úszó Szövetség korábbi szövetségi kapitánya nyitotta meg. Köszöntő beszédében megemlékezet a verseny névadójáról Kuchinka Vilmosról, aki sokat tett a helyi úszósport népszerűsítéséért és felvirágoztatásáért.

A versenyen a legnépesebb létszámban a házigazda DMTK-KVSE Aquasport Egyesület képviseltette magát, közel 70 félegyházi úszóval. A sportolók mellett pedig jelentős létszámot képviseltek a szurkolók és a kísérők is.

Városvezetésünket Szamosi Endre sporttanácsnok képviselte, de ellátogatott a versenyre Zubor Attila olimpikon, a DMTK Úszó Szakosztályának vezetője, valamint Kuchinka Vilmos korábbi tanítványai is megtisztelték jelenlétükkel a sporteseményt.

Az eredményekről később számolunk be.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.