Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Április 16. 12:26, csütörtök | Helyi
Forrás: keol.hu

Tiszakécskén tartanak szakmai fórumot a Bács-Kiskun megyei polgármestereknek

Tiszakécskén tartanak szakmai fórumot a Bács-Kiskun megyei polgármestereknek

Bács-Kiskun megyében már hagyományos az az időszakonként megrendezésre kerülő szakmai fórum, melynek résztvevői a települési önkormányzatok vezetői.

Bács-Kiskun megyében már hagyományos az az időszakonként megrendezésre kerülő szakmai fórum, melynek résztvevői a települési önkormányzatok vezetői. Az idei év első felében ennek az eseménynek a tiszakécskei Barack Hotel ad most méltó otthont.

Az esemény szervezője a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat. A program célja pedig a megye települési polgármestereinek, illetve a megye jövőjének formálására hatással rendelkező szakembereknek az informálása, a jó gyakorlatok számukra történő bemutatása.

A ma (április 16-án) kezdődött és április 17-ig, péntekig tartó fórumon az érdeklődők előadásokat hallgatnak meg többek között a kormányhivataloknál bekövetkezett integrációs változásokról. Továbbá az önkormányzatok szerepéről a közérdekű munka végrehajtásában.

A jó gyakorlatok között bemutatkozik majd a bácsalmási szociális szövetkezet és a „Kert-Magyarország gondolat újraélesztése a Duna-Tisza közén" című program is.

A második napon az előadásokkal párhuzamosan lehetőség lesz a megyei értéktárba felvett nemzeti értékek megtekintésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.