Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Március 02. 09:09, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Tavaszi finomságok a főzőklubban

Tavaszi finomságok a főzőklubban

A Tupperware Főzőklub március 1-jén (szerdán) tartotta soron következő foglalkozását a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában.

A közelgő húsvét belopta magát a főzőklubba is, mert remek vendégváró falatok kerültek az asztalra, melyek elkészítése nem igényel túl sok időt, viszont mutatósak és nagyon finomak. Természetesen az édesség elkészítése sem maradhatott ki a repertoárból. A sós ízek után egy kis egészséges nasira mindenki vevő volt.

A felhasznált alapanyagok tekintetében ismét az egyszerűségre törekedtek a háziasszonyok, de külön ügyeltek arra is, hogy a felhasznált hozzávalók egészségesek legyenek és pénztárca barátok.

A kóstolt ételek természetesen hagyományos konyhai eszközökkel, edényekben is elkészíthetőek, de a Tupperware termékcsaládot használva leegyszerűsödik a háziasszonyok munkája. A csoport vezetője Drozdikné Jutka épp ezért szívesen lát minden érdeklődőt a minden hónap első szerdáján 17 órától megrendezésre kerülő klubfoglalkozásain, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e Tupperware edényekkel, eszközökkel vagy sem. Mindig kihangsúlyozza, hogy senkit nem termékbemutatóra vár, hanem egy jó hangulatú, kellemes szerda délutáni főzőklubba, ahol hasonló érdeklődési körű háziasszonyok találkozhatnak és oszthatnak meg egymással jobbnál-jobb recepteket.

A mostani foglalkozáson az alábbi ételeket készítették el:

  • Tavaszi sajttekercs spenóttal
  • Körtés burgonyasaláta
  • Tésztasaláta (Tálaló-mesterben elkészítve)
  • Túrógombóc (Tálaló-mesterben elkészítve)
  • Csokis-diós keksz (Szilikon tepsin sütve)

A főzőklub következő rendezvénye április 5-én (szerdán) 17 órakor lesz a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában. Szeretettel várnak rá minden kedves érdeklődőt.

Címkék: főzőklub, tupperware

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.