Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Április 05. 11:24, péntek | Helyi

Szavazz a Natura Hungarica Alapítványra!

Szavazz a Natura Hungarica Alapítványra!

A szavazatokat a MOL benzinkút hálózat kijelölt töltőállomásain adhatják le a vásárlók.

A MOL Alapítvány a helyi civil szervezetek, kezdeményezések támogatására összesen 20 millió forintos kerettel hozta létre 2018 őszén a MOL Helyi Érték Programot. A második fordulóba jutott projektek között közönségszavazás dönti el, kik nyerik el a támogatást.

A Natura Hungarica Alapítvány programja is várja a szavazatokat a Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 18/a. cím alatt lévő MOL kúton 2019. április 1-22-ig a „MADÁRBARÁT BUGAC” programjára.

A Natura Hungarica Alapítvány nevével ellátott kupont le kell tépni a szórólapról, és azt az üzletben található „A Te szavazatod is számít! Helyi Érték Program” feliratú gyűjtőurnákba kell bedobni.

A 2001-ben alakult Natura Hungarica Közhasznú Alapítvány a fenntartható környezetért, természetért és az egészséges társadalomért dolgozik. Fő tevékenysége a természet és állatvédelem, környezetvédelem, a magyar oktatás természetvédelmi- és környezetvédelmi, ifjúságvédelmi és ifjúságsegítési vonalának erősítése. Az alapítvány szervesen részt vesz a helyi és regionális ifjúsági munkában, amelynek fókuszába a természetvédelmi oktatást helyezi. Jelen projekt keretében az odulakó madarak költési lehetőségeinek bővítését tervezzük Bugac Nagyközség közterületein, műoduk kihelyezésével. A fészkelési lehetőségek száma az öreg odvas fák csökkenésével nagymértékben lecsökkentek, így a madarak költőhelyeinek száma is. A program keretében 50 db odu és néhány madáretető kerül kihelyezésre Bugac terültén, melyek a természetvédelemre és a felelős magatartásra tanítják a gyerekeket.

KÉRJÜK ÖNT, SZAVAZZON A NATURA HUNGARICA ALAPÍTVÁNY PROGRAMJÁRA!!! KÖSZÖNJÜK!!!

A végső eredményhirdetésre legkésőbb május 3-ig kerül sor.

Címkék: Natura Hungarica

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.