Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 19. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: -Szerk.-

Sportolj Félegyháza - I. Tavaszi Mozgásfesztivál

Sportolj Félegyháza - I. Tavaszi Mozgásfesztivál

Március 23-án a Városi Sportcsarnokba nagyszabású mozgásfesztiválra invitálja az érdeklődőket Fliszár Dóra, melynek keretein belül városunkba érkezik a Gymstick Roadshow.

Tölts el 3 órát a sport jegyében. Próbálj ki új óratípusokat, lépj ki a komfortzónádból, frissülj fel, tájékozódj a legújabb mozgástrendekről és ki tudja, talán tiéd lehet a nyeremények egyike is!

Jegyek igényelhetők elővételben Fliszár Dóra facebook oldalon keresztül, vagy a 06-70/450-2546-os telefonszámon.

A rendezvénnyel a szervező szeretne támogatást nyújtani a sport mellett az egészséges életmód többi pillérének megvalósulásában is. Épp ezért fontos információ az érdeklődők számára, hogy az EFI Iroda Kiskunfélegyháza is jelen lesz a rendezvényen és munkatársai egész délelőtt szívesen nyújtanak segítséget. Amellett, hogy megismerhetitek programjaikat, még számos érdekes és hasznos dologgal várnak benneteket. A teljesség igénye nélkül:

  • egészségügyi állapotfelmérés (ujjbegyből vett vérből, látásélesség vizsgálat, vérnyomásmérés, testtömeg index számítás, O2 szaturáció, stb.)
  • életmódváltást támogató tanácsadás,
  • daganatos betegségek megelőzését, korai felismerését szolgáló módszerek elsajátítása,
  • alkohol és drog hatását szimuláló szemüveg kipróbálása,
  • alapszintű újraélesztés bemutatása és gyakoroltatása.

Garantált, hogy a szünetekben sem fogtok unatkozni!

A rendezvény résztvevői három órahossza alatt háromfajta edzéstípust ismerhetnek meg.

A nap nyitó edzése, a deepWORK lesz. A deepWORK egy rendkívül különleges, dinamikus, atletikus és nagyon intenzív edzésforma, melyben kardió és erősítő gyakorlatok váltják egymást. Teljes mértékben átmozgatja a testet, fejleszti a koordinációt, kiemelkedően magas a kalória felhasználása, segít levezetni a stresszt és rengeteg pozitív energiával tölt fel. A lüktető zene és a gyakorlatsorok, melyekben egyszerre van jelen a feszítés és az ellazítás, egyedülálló edzésmódszert eredményeznek.Bemászik a bőröd alá és függővé tesz! – írja le röviden ezt a típusú edzést Facebook oldalán Fliszár Dóra.

A második edzésforma a Gymstick lesz. A Gymstick olyan mint egy súlyzórúd, amelynek végéhez két gumikötél illeszkedik és a kezek, valamint a lábak között állandóan változó erőteret hoz létre. Amint az első gyakorlatokat végzed, azonnal érezni fogod, hogy az egész tested, szinte minden egyes izmod tónusba kerül. Ez az állandó kontroll, korrekciós és stabilizáló hatás eredményezi a Gymstick edzések különlegesen komplex edzéshatásait. A Gymstick egyedülálló módon sokoldalú képességfejlesztést tesz lehetővé. Erőfejlesztés, állóképesség fejlesztés, izomtónus fokozás, ízület és gerincstabilizálás, egyensúly és koordinációfejlesztés történik minden egyes edzésen. Csapó Nóra Gymstick Elite Trainer, Személyi edző, F.I.T mentor vezetésével egy nagyszerű edzésen vehettek részt.

A harmadik órtípus a bodyART lesz. A bodyART® mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel és speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. A bodyART® edzéssel fejlődik a hajlékonyág, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai. A nap záró edzését Nagy Kriszti vezeti. Kriszti hosszú évek óta tart edzéseket Kecskeméten. A bodyART mellett deepWORK és alakformáló órákon is találkozhattok vele, valamint nagy tapasztalattal rendelkezik a Kriston Intimtorna és a LoveYourBelly módszer oktatásával kapcsolatban is.

Amennyiben a fentiek elolvasása után érdekel benneteket a program és szeretnétek részt venni rajta, keressétek Fliszár Dóra fő szervezőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.