Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Január 14. 16:00, vasárnap | Helyi
Forrás: BAON

Sok a gyerek, bővítik az óvodát

Sok a gyerek, bővítik az óvodát

A község abban a szerencsés helyzetben van, hogy folyamatosan nő a település létszáma, ezáltal a gyermekek száma is. Így indokolttá vált a helyi óvoda bővítése.

Az intézmény korszerűsítésére 110 millió forint támogatást nyert az önkormányzat – tájékoztatta a BAON internetes hírportálját Kovács Imre polgármester. A fejlesztésről elmondta, a beruházás során megvalósul a meglévő épületszárny belső felújítása, a nyílászárók cseréje és hőszigetelése. Ugyanakkor új, korszerű étkezdével és egy csoportszobával bővül az intézmény.

Az óvoda mellett a polgármesteri hivatal is megszépül. Tavaly belülről hozták rendbe, idén kívülről újítják fel. Az épület külső és energetikai felújítására 39 millió forint támogatást nyert a település. A fejlesztés részeként kicserélik a nyílászárókat, leszigetelik az épület homlokzatát és korszerűsítik a fűtést – részletezte a polgármester.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.