Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Július 31. 20:29, hétfő | Helyi sport
Forrás: Kószó Éva

Sikert aratott az első aquatlon verseny Félegyházán

Sikert aratott az első aquatlon verseny Félegyházán

A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub szervezésében első alkalommal került megrendezésre az l. FORNETTI aquatlon verseny Kiskunfélegyházán 2017. július 29-én.

Az úszásból és futásból összetevődő versenyt a Félegyházi Termál Parkfürdőben, a Hősök Parkjában és a Kossuth utca lezárt területén bonyolódott. Közel 80 versenyzőt számláló versenyt reggel Kiskunfélegyháza város Alpolgármestere Balla László és a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub elnöke Németh László nyitotta meg. A hat városból érkezett nevezések között a legfiatalabb egy 2013-as születésű szentesi kisgyermek, a legidősebb 1949. évben született kiskunfélegyházi sportember volt.

A verseny fő célja az aquatlon sport népszerűsítése, megismertetése minden korosztállyal. A versenyzők, a nézők, a szurkolók számos pozitív visszajelzése alapján elmondhatjuk, hogy sikerült! Mind a versenyzők, mind a támogatók részéről már most felkérést kapott az egyesület, hogy teremtsen hagyományt, s jövőre is rendezzen hasonló színvonalas versenyt, melyen szívesen részt vennének. A rendezvény sikeréhez nagymértékben hozzájárultak az egyesületben sportoló gyermekek szülei is önzetlen, egész napos segítségükkel.

Minden résztvevő versenyző befutóajándékkal, pólóval, oklevéllel, valamint a helyezettek éremmel és ajándékcsomaggal gazdagabban térhettek haza. A díjakat a Fornetti Kft. képviselője Lencsés Sándor magyarországi franchise és concept üzletág igazgató, a Rollsped Kft. ügyvezető igazgatója Szűcs-Szabó Sándor, valamint a Szuperinfó Kiskunfélegyháza város és körzete újság ügyvezető igazgatója Bozsó István adta át.

Az úszás helyszínéül szolgáló Félegyházi Termál Parkfürdő, valamint a futás helyszíne, a legendás kiskunfélegyházi Platán sor és a Hősök Parkja is kitűnő választásnak bizonyult, mivel a hangulatos helyszínek különleges élményt adtak a nem mindennapi versenynek. A rekkenő hőség sem zavarta a teljes árnyékos pályán futó sportolókat. Külön köszönet illeti a kiskunfélegyházi rendőrséget, polgárőrséget, mentőket, akik maximálisan biztosították a verseny biztonságos lebonyolítását.

Külön látványként szolgált az „versenyközpont”, melynek a Rollsped Kft. által biztosított hatalmas kamion adott otthont.

A verseny ideje alatt Vízhányó Zoltán instruktor vezetésével az érdeklődök megismerkedhettek a sport poharazással (SPORT POHA-RAK).

A verseny támogatói: Fornetti Kft., Rollsped Kft., Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal, Félegyházi Termál Parkfürdő, Magyar Triatlon Szövetség, Szuperinfó Kiskunfélegyháza város és körzete, Ani-Corn Kft., Félegyházi Tej Kft., Marillen Gyümölcsfeldolgozó Kft., TESCO, Dél-100 Kft., Hungary Meat Kft., Koch's Torma Kft., Natura Hungarica Alapítvány.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.