Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Augusztus 28. 11:58, hétfő | Helyi
Forrás: skanditrend.hu

Romantika a tengerparton

Romantika a tengerparton

A nyár még nem ért véget, képzeljük el, hogy egy napsütötte tengerparton vagyunk és élvezzük a jól megérdemelt pihenést!

Lágy szellő, szikrázó napsütés, a tenger csodás színe, ezt a hangulatot könnyedén becsempészhetjük mi is otthonunkba, így ez már nem lehet számunkra elérhetetlen! Igazi nyári, üdítő pillanatokat hozhatunk otthonunkba a GreenGate tavaszi-nyári kollekciójának Indigo és Blue termékei segítségével, semmiképp sem egy nagyobb átalakításra gondoljunk. Szerezzünk be kék-fehér színben pompázó ágytakarót, vagy egy új párnahuzatot a kanapéra, amely feldobja a szettet. Konyhánkba is becsempészhetjük az üdítő hangulatot, mindössze egy asztali futó, vagy pár új bögre, illetve tányér segítségével. Ha több időre elutazunk, mindössze egy utazóbögrét vagy termoszt is magunkkal vihetünk, amely feldobja a kirándulást. Ha strandtáskát választunk, könnyedén találunk magunknak megfelelőt, amelyben minden praktikus kelléket magunkkal vihetünk. Teraszunkat pedig szebbnél szebb színekben pompázó ülőpárnákkal, vázákkal és nyári lámpásokkal is feldobhatjuk. Míg a korábbi években a közkedvelt romantikus-virágos irány volt az iránymutató, azonban most másfajta megoldásokat is láthatunk a márkánál.
Elmondható, hogy rengeteg újítást és meglepetést tartogat a GreenGate 2017-es tavaszi-nyári kollekciója. A GreenGate gondoskodik a részletekről, nekünk csak a kedvenc színeket vagy formákat kell kiválasztani. Rendkívül könnyed és romantikus, így a dekorációk is ilyen hangulatot kölcsönöznek környezetüknek. A Skandi Trendnél egyedi stílus jelenik meg a lakberendezésben. 2011-ben indult webáruházként a romantikus lakberendezés, skandináv stílusú lakberendezési termékek forgalmazásával, vintage stílusú konyhai kiegészítőkkel foglalkozik. Az eredeti cél az volt, hogy Magyarországra egy olyan lakberendezési designt juttassanak el, amely a belsőépítészetben, lakberendezési kiegészítőkben kevésbé elérhető és ismert. 2015-ben Budaörsön nyitották üzletüket, ahol az egyedi és különleges termékeket a látogatók is meg tudják élőben csodálni. A hagyományos dán márkák termékeitől kezdve a többi skandináv design lakberendezés is megjelenik a kínálatban. A GreenGate tavasz-nyári kollekcióinak jelentős része most rendkívül kedvező áron elérhető a Skandi Trend webáruház Nyári kiárusításán!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.