Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Április 06. 14:17, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Rihanna óriási szerepre készül

Rihanna óriási szerepre készül

Nehéz követni a barbadosi énekesnő változásait, hiszen attól függően választ új frizurát magának nap mint nap, hogy éppen milyen a kedve. Most azonban, nem unaloműzésből festette feketére a haját, nagy feladat vár rá!

A 24 éves énekesnő volt már barna, fekete, vörös és szőke, de láttuk már hosszú, rövid, göndör és egyenes hajjal is. A napokban megint feketére váltott, és ha jobban megnézzük a képeket, eszünkbe juthat, kire szeretne hasonlítani.

Egy amerikai internetes portál értesülései szerint, hamarosan film készül a tragikusan elhunyt Whitney Houston életéről. Rihanna esélyes rá, hogy megkapja a díva szerepét. "Szeretnék egy igazi, nagyfilmben játszani. Egész életemben arra vágytam, hogy egy ilyen karaktert alakíthassak. Egyébként is az első dal, ami megmozgatta a szívem, Whitney nótája az I Will Always Love You volt. Ahányszor csak meghallgattam, éreztem, nekem énekelnem kell. Ez a dal sodort a show biznisz felé" - nyilatkozta az énekesnő, akire még hosszú út vár, hogy valóban a vászonra kerüljön. Nem elég a fekete hajfesték. Olyan nagy nevekkel kell még megküzdenie a lehetőségért, mint az Oscar-díjas Jennifer Hudson, aki szintén szívesen alakítaná Whitney Houston felejthetetlen karakterét a mozikban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.