Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Január 24. 16:56, csütörtök | Helyi
Forrás: PR cikk

Rendeljünk telefontokot egyszerűen!

Rendeljünk telefontokot egyszerűen!

Előfordulhat, hogy az ünnepek kapcsán nem kaptuk meg azt, amit szerettünk volna, így a saját kezünkbe kell vennünk az irányítást. Lássuk, hogy hogyan rendeljünk egyszerűen fényképes telefontokot.

Első körben keressünk, egy megbízható webáruházat, mint amilyen a Pitbullcase.hu. Ezt követően találjuk ki, hogy milyen okoseszközre szeretnénk tokot készíteni. Ebben sokat segít az oldal kialakítása, mivel könnyedén elérjük a lehetséges opciókat. Ki kell választani az eszköz gyártóját, majd a listából az eszköz pontos típusát. Ha megtaláltuk a nekünk tetszőt, akkor már indulhat is a tervezés. Na de ne szaladjunk ennyire előre.

Abban az esetben, ha nem találjuk meg az ideális darabot, vagy a típus hiányzik a listáról, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, mivel így tudnak a problémáról és minden esetben megpróbálják előkeríteni a kívánt darabot. Ez persze van, hogy egy kis időt vesz igénybe, de ami jó, arra megéri várni.

Tehát akkor az optimális esetben megvan a választott tok, most már csak el kell dönteni, hogy hogyan is nézzen ki. Ehhez rengeteg segítséget kapunk, mivel választhatunk a galériába feltöltött képek közül, amik garantáltan jó méretűek és felbontásúak, így a minőségük tuti tökéletes lesz. De választhatunk saját képet is, amit ellenben nekünk kell figyelni, hogy jó felbontású legyen. Ez konkretizálva azt jelenti, hogy lehetőleg HD (1280x720), HD Ready (1366x768) vagy FULL HD (1920x1080) felbontású legyen.

Ha ezzel is megvolnánk, akkor innentől kezdődik a fantázia, a kreativitás és minden, ami ezzel jár. Itt lehet beállítani azt, hogy milyen szögben legyen a kép, milyen matricák, feliratok, effektek és montázsok tegyék még egyedibbé a telefontokot.

Nem ejtettünk még szót az előre gyártott, választható tokokról, amikkel kapcsolatban annyival könnyebb a dolgunk, hogy többféle típus közül választhatunk, nem csak azokból, amikre nyomtatni lehet.

Fizetni bankkártyával, Paypallal vagy készpénzzel tudunk, attól függően, hogy milyen postázási módot vennénk igénybe. Amennyiben nem utánvétes variációt választunk, akkor ajánlott elsőbbségi küldeményként kérhetjük a terméket, amit a Magyar Posta Zrt szállít házhoz.
Ha inkább a GLS csomagként vennénk át a tokot, akkor érdemesebb az utánvételt választani, igaz ennek a szállítási költsége 400 forinttal több.

Amennyiben meggondolnánk magunkat a rendeléssel kapcsolatban, akkor arra figyeljünk, hogy egyedi tok esetében csak az elkészítés előtt mondhatjuk le díjtalanul a rendelést. Ha már elkészült, akkor már nem állhatunk el a vásárlástól, mivel a mi igényeink szerint készült, így másnak már nem eladható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.