Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Február 09. 13:22, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Pet Shop Boys: ismét újrakiadások a láthatáron

Pet Shop Boys: ismét újrakiadások a láthatáron

Ismét újrakiadásokat tervez minden idők egyik legsikeresebb popduója, a brit Pet Shop Boys.

Neil Tennant, a csapat énekese, szövegírója a Pet Shop Boys honlapján tette közzé, hogy egy jövőbeni újrakiadási projekt előkészítéseként régi szalagokat, DAT kazettákat és CD-ket néznek át.
"Mindig érdekes látni, milyen elfeledett gyöngyszemek bukkannak fel" - írta Neil Tennant a www.petshopboys.co.uk-n.
Az újrakiadások mibenlétét egyelőre titok fedi, a rajongók többsége azonban arra tippel, hogy a projekt összefüggésben lehet az első Pet Shop Boys-sláger, a West End Girls 1985-ös megjelenésének 30. évfordulójával. Mások úgy vélik, talán folytatódik az együttes stúdióalbumainak bónusz CD-vel kiegészített újrakiadási sorozata, a 2001-es Further Listening széria, amelynek keretében az első hat PSB-lemez, a Please, az Actually, az Introspective, a Behaviour, a Very és a Bilingual jött ki. Azóta a zenekar hat újabb stúdióalbumot készített.
Neil Tennant és a zenéért felelős Chris Lowe elektronikus popzenekarához olyan slágerek köthetők, mint a West End Girls, az It's A Sin vagy a Go West. A duó 1981-ben kezdte pályafutását, azóta több tízmillió eladott hanghordozó, számos Grammy-jelölés, valamint három Brit Awards kitüntetés fűződik a nevéhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár