Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Június 10. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Panírozás pillanatok alatt?

Panírozás pillanatok alatt?

Hogyan lehetséges ez? Sőt! Ha nem maszatolja össze az egész konyhát vele az ember, az maga a megtestesült csoda!

Többek között ilyen apró fortélyokra is fény derült a Tupperware Főzőklub soron következő foglalkozásán június 7-én (szerdán).

Mint minden hónap első szerdáján, ezen a héten is kitettek magukért a főzőklub háziasszonyai. Ezúttal a Pác és panír szett könnyű használatával ismerkedhettek meg a népes számban megjelent érdeklődők és tősgyökeres klubtagok.

A Tupperware termékcsalád ezen tagja nagyon megkönnyíti használója dolgát. Nemcsak a panírozás lesz gyors és maszatolás-, szóródás mentes, hanem a klasszikus kókuszos kocka is villámgyorsan „megfürdik” a fehér reszelékben. Ennek a kipróbálásához Tuc kekszes, zöldfűszeres csirkemellet és természetesen klasszikus kókuszos kockát készítettek el háziasszonyaink. De ezeken kívül is került még finomság az asztalra, mint például tejszínes krumpli (Ultra Pro edényben készítve), nyári rakottas zöldségvarázs (Szilikon Hercegnőben készítve).

Az uborkasaláta mentás joghurtos öntettel kiváló kiegészítőnek bizonyult a kekszes-zöldfűszeres csirkemellhez és ennek a könnyű, de mégis ízletes salátának az elkészítésével tökéletesen szemléltette a főzőklub vezetője Drozdikné Jutka a Tupperware salátacentrifugájának használatát.

A kellemes délutáni programot bátran ajánlom minden kezdő és haladó, de még a profi háziasszonyoknak is, mert nagyon sok praktikus fortéllyal meg lehet ismerkedni egy-egy ilyen alkalommal. Az sem utolsó szempont, hogy családias környezetben, vidám hangulatban tölthetnek el másfél órát (vagy amennyit épp idejük enged) a főzőklub háziasszonyaival, akik mindenkit szívesen látnak kóstolóra, segítő kéznek, vagy épp csak nézelődőnek.

A legközelebbi főzőklub: 2017. július 5-én (szerdán) 17:00 órakor lesz a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában.

Címkék: főzőklub, tupperware

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.