Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Február 11. 15:40, csütörtök | Helyi
Forrás: varos.kiskunfelegyhaza.hu

Pályázzon - Könytár igazgatói állásra

Pályázzon - Könytár igazgatói állásra

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár (6100 Kiskunfélegyháza, Szent János tér 9.) igazgató (magasabb vezető) beosztás ellátására.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján hirdeti meg pályázatát.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan időtartalmú közalkalmazotti jogviszony. (Magasabb vezetői beosztás ellátására szóló megbízást az kaphat, aki a munkáltatóval közalkalmazotti jogviszonyban áll, vagy a megbízással egyidejűleg közalkalmazotti munkakörbe kinevezethető.)

Betöltendő munkakör: könyvtáros

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama: a vezetői megbízás 5 év határozott időre szól, 2016. április 1-jétől 2021. március 31-ig.

A munkavégzés helye: Bács-Kiskun Megye, 6100 Kiskunfélegyháza, Szent János tér 9.

A beosztáshoz tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:
Az intézmény egyszemélyi felelős vezetőjeként biztosítja az intézmény szakszerű működését, az alapító okiratban meghatározott célkitűzések megvalósítását. Felelős a közgyűjteményi értékeket hordozó szakmai munka színvonaláért, az ésszerű és takarékos gazdálkodásért, a költségvetési előirányzat betartásáért; az intézmény kezelésében lévő vagyon rendeltetésszerű használatáért. Gyakorolja a munkáltatói jogokat az intézményben foglalkoztatott közalkalmazottak felett, képviseli az intézményt a fenntartó önkormányzat és más hatóságok előtt.

Bővebben:

http://varos.kiskunfelegyhaza.hu/index.php/34-kiskunfelegyhazahu/kezdlap/932-palyazati-felhivas-konyvtar-igazgato

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA