Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Március 10. 14:52, csütörtök | Helyi
Forrás: Dinnyés Gyula

Örök hála Szivárvány Intézmény Dolgozóinak

Örök hála Szivárvány Intézmény Dolgozóinak

Dinnyés Jánosné Ilonka néni életének 90. évében hunyt el. Fia Dinnyés Gyula ezúton szeretné köszönetét kifejezni mindazoknak, akik bármi módon segítségére voltak Édesanyjának és a családnak.

Tisztelt Szivárvány Intézmény Dolgozói!

Az ember a háláját fejezi ki legritkábban és néha a legnehezebben.

Jómagam is nehezen fogok tollat ezért, talán kicsit késve is! Ne gondoljá(to)k, hogy már elfelejtettem a munkátokat. Soha nem fogom. Csak nem vagyok az a tollforgató, aki könnyen és tökéletesen papírra tudja vetni azokat a gondolatokat, melyek megfogalmazódtak benne.

Noha azt szokták mondani „szép kort élt meg”, de erre én mindig azt felelem, mégis nehéz annak elfogadni, akit közvetlen érint a gyász. Valahol a szívem mélyén mindig is tudtam, hogy egyszer engem is fog ez érinteni, de mindig reménykedtem, hogy minél később. Eljött az idő és Isten döntését ha nehéz is, de el kell fogadni.

Nem találok rá szavakat, hogy méltóképpen megköszönjem Nektek, Önöknek azt a munkát, amit Édesanyám életének 3 évvel történő meghosszabbításáért tettetek. Tudom milyen állapotban vittem Hozzátok, és azt is sejtettem, hogy ha nem vihettem volna, akkor milyen kevés ideje maradt volna még hátra. Segítségetekkel sikerült talpra állítani és együttes erővel még 3 évet tudtunk Neki adni ezáltal.

Meg szeretném köszönni azokat a barátságokat, amik éppen e három év alatt, a munkakapcsolat által szövődhettek.

Bevallom a megszokottság okozta hiányérzet még egy hónap után is jelen van. Többször is rohanni akarok az ebéd utolsó falatjának lenyelése után, és volt is olyan is, hogy a Csanyi úton jöttem rá a zord valóságra és fordítottam vissza az autómat, mint ahogy a jó útra tereli lovát a gazdája.

Bocsánatát kérem annak, akit netán Édesanyám, vagy jómagam megbántottunk az eltelt idő alatt. Amennyiben valami miatt emeltem szavam, akkor azt soha nem a kötekedés vezérelte, hanem a jó munkakapcsolat és a siker célja érdekében történt. Örömmel segítettem az Intézmény működését a tőlem telhető szerény eszközeimmel, és ezután is jó szívvel fogom ajánlani ezt a helyet minden kétkedő embernek.

Ezúton fejezem ki hálámat, mindazon dolgozóknak, akik bármilyen módon is tettek Édesanyám gondozásáért. Köszönöm Mindannyitoknak, Mindannyijuknak!

Dinnyés Gyula

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.