Városlista
2017. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2017. Augusztus 13. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Nyolcan egy oldalkocsis motoron?

Nyolcan egy oldalkocsis motoron?

Ennek bizony a fele sem tréfa.

Az egyedülálló oldalkocsis motor kaszkadőrei Sárói-Szabó István és Meszes Ferenc többek között azt is bebizonyították augusztus 12-én a KÉSZ Aréna Sportcsarnok parkolójában, hogy igenis lehetséges nyolc emberrel elindulni egy oldalkocsis motornak.

A 42 éves IZS PLANÉTA jól bírta a gyűrődést, holott a rekordot megelőző produkcióban még az oldalkocsijának a kerekétől is megfosztották, úgy gurultak végig a közönség előtt. A taps és az ováció természetesen nem maradt el, mellyel méltán ismerték el a hétköznapi életben autószerelőként illetve katonaként szorgoskodó félegyházi IZS-TEAM kaszkadőreinek látványos bemutatóját.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 11. 15:53, hétfő | Helyi

Kiskunfélegyházi céget bírságolt az MNB

2017. December 11. 12:50, hétfő | Helyi

Műsorral köszönték meg a betlehemi jászol felállítását

Nemcsak a fényfüzérek és a káprázatos karácsonyfa teszi szívet melengetővé a városközpontban az adventi hangulatot, hanem a téren felállított Betlehem is.

2017. December 11. 12:37, hétfő | Helyi

Kik láthatják az egészségügyi adataimat az elektronikus térben?

A november 1-jétől bevezetett elektronikus egészségügyi szolgáltatási térben az orvosi ellátások, a receptek, a beutalók, a laborvizsgálatok és egyéb leletek adatait egy országos online hálózatban rögzítik.

2017. December 11. 08:01, hétfő | Helyi

75 év gondolatai szobrokba rejtve

December 8-án a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban nyitották meg Pálfy Gusztáv, Magyar Érdemkereszttel kitüntetett, Katona- és Prima-díjas szobrászművész 75 éves jubileumi kiállítását.