Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Szeptember 13. 11:34, csütörtök | Sport
Forrás: MTI

Nyíltvízi úszó Európa-bajnokság - Péntekre halasztották a csapatversenyt

Nyíltvízi úszó Európa-bajnokság - Péntekre halasztották a csapatversenyt

A kedvezőtlenre fordult időjárás miatt csütörtökről péntekre halasztották a nyíltvízi úszók olaszországi Európa-bajnokságának 5 kilométeres csapatversenyét, amelytől amúgy sérülés miatt visszalépett a magyar trió.

A hatalmas hullámok miatt versenyzésre alkalmatlanná vált helyszínen - a Ligur-tenger és a Tirrén-tenger találkozásánál fekvő Piombinóban - az eredendően pihenőnapnak kijelölt péntek délelőttjén, 10 órakor vágnak neki a távnak a háromfős vegyescsapatok - tudatta az MTI-vel a kontinentális szövetség, a LEN, miután szakemberei konzultáltak az Eb szervezőivel és az érintett nemzetek képviselőivel.
A viadal további programjában nincs változás, vagyis - hacsak az időjárás nem szól ismét közbe - szombaton rendezik meg a nők és a férfiak 5, vasárnap pedig 25 kilométeres egyéni versenyeit.
A csapatversenyben eredetileg nevezték a magyar együttest is, ám a női csapattag Olasz Anna ütést kapott a fülére a 10 km-es szám szerdai versenye közben, megsérült a dobhártyája, s két hét kényszerpihenő vár rá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!