Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Április 05. 08:00, vasárnap | Életmód
Forrás: proaktivdirekt.hu

Ne fogyózz celeb diétával!

Ne fogyózz celeb diétával!

Rettenetes belegondolni, hogy néha mit képesek (szó szerint) lenyelni (vagy épp nem lenyelni) a celebek, hogy mindig, de minimum egy szerep/fellépés/díjátadó erejéig bomba formában legyenek.

Rettenetes belegondolni, hogy néha mit képesek (szó szerint) lenyelni (vagy épp nem lenyelni) a celebek, hogy mindig, de minimum egy szerep/fellépés/díjátadó erejéig bomba formában legyenek.Valóban szépek, mutatósak, díjakat nyernek, de vajon megéri furcsánál furcsább diétákkal sanyargatni magukat?

Utánozás? Veszélyes szokás!
A fentebb írtaknál már csak az szörnyűbb, hogy a legnagyobb, vagy épp a nagyok közé vágyó sztárok hóbortjainak köszönhetőn mi miket vagyunk képesek lenyomni a saját torkunkon. Persze, vannak követendő példák is, akik az egészséges étkezésre és a mozgásra esküsznek. Ám akadnak olyan sztárok, akik érdekes, gusztustalan, esetleg egészségre ártalmas módszerekkel veszik fel a harcot a vélt vagy valós pluszkilókkal.

Ne fogyj (furcsa) koktéllal!
Az lehet, hogy dögös, az lehet, hogy Beyoncé megszabadult közel 10 kilótól, de hogy hogy bírta ki azt a 2 hetet, talán még maga sem tudja. A nőies idomairól ismert énekes- és színésznő egy szerep kedvéért kezdett bele a juharszirup-citromlé-víz-cayenne bors „ízesítésű” diétába. Ennek lényege, hogy 14 napig kizárólag a fent írt összetevőkből készült „koktélt” szabad iszogatni, és tulajdonképpen „eszegetni” is. Ezen kívül semmi más táplálékot nem vett magához. Hát, szép, szép a hölgy, de váljon egészségére! Amúgy nem is ajánlotta senkinek sem ezt a fajta „étrendet”.

Amúgy ezzel a módszerrel került bombaformába anno Demi Moore és Ashton Kutcher, de Naomi Campbell szívesen alkalmazza.

Ne fogyj terheshormonnal!
Az áldott állapotban lévő nők szervezetében található meg a HCG-hormon, melyről megállapították, hogy ez felelős a terhesség alatt fellépő felgyorsult anyagcseréről. Így nincs más teendő, mint gyermeküket szívük alatt hordó hölgyek vizeletét magunkba fecskendezni. Habár a módszer alkalmazza a „kevesebb evés, több mozgás” elvét, illetve a cukrot , zsírokat, édességet száműzi az étkezésből, továbbá napi minimum 2 liter folyadék elfogyasztására biztat, azért valljuk be: csodás alak ide vagy oda, azért a fent írt művelet már magában is gyomorforgató. Habár rengeteg súlyos mellékhatása (a menstruációs zavar, meddőség, fejfájás, trombózis, érrendszeri bajok) már halálos áldozatot is követelt ez a „trend”, manapság is népszerű, Jessica Schwarz és még több hollywoodi sztár alkalmazza.

Ne fogyj placentával
Miután többedszerre is elolvastuk a módszert, még mindig csak egyetlen kérdés motoszkált a fejünkben: mi van??? Pedig January Jones pont ezt tette, illetve ette, miután gyermeke megszületett. Igaz, tabletta formájában vette magához a méhlepényt, de akkor is. Hogy egyáltalán le tudta nyelni, tudva, hogy mi az…??? Grrr!!! Ezek után a Jennifer Aniston és Reese Witherspoon által is alkalmazott bébiétel-diéta nem is furcsa.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:55, vasárnap | Életmód

Fonogram-díjátadó: a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló és a Góbé is nyert

Mások mellett a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló, Saya Noé, a Thy Catafalque és a Góbé is Fonogram-díjat kapott a szombaton a budapesti Barabás Villában tartott eseményen.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.