Városlista
2018. július 18, szerda - Frigyes

Hírek

2017. November 27. 09:56, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Ne csak karácsonykor gondoljunk a rászorulókra!

Ne csak karácsonykor gondoljunk a rászorulókra!

Az MSZP helyi szervezetének képviselői november 24-én sajtótájékoztató keretében számoltak be a Karácsony előtti karitatív gyűjtésükről.

Eszik Bence a Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom alelnöke elmondta, hogy a Magyar Szocialista Párt mind a 106 választókerületében Karácsony közeledtével, az adventi időszak előtt elkezdi a hagyományos karitatív akcióját.

A segítség kis lépésekkel kezdődik, így Kiskunfélegyházán is tartós élelmiszerek, játékok, tisztítószerek gyűjtésébe kezdtek. Választókörzetünkben, a városunkban is sajnos vannak olyan családok, melyeknél nehézséget okoznak a mindennapokban ezeknek a cikkeknek a beszerzése. A Magyar Szocialista Párt és ifjúsági szervezete a Societas, az MSZP Nőtagozata sok félegyházi civil szervezettel koordináltan közösen lesznek jelen városunk utcáin és Karácsonyig folyamatos karitatív akciókkal próbálnak segíteni az itt élőkön.

- A szocialista párt számára nagyon fontos, hogy ne csak Karácsony közeledtével, hanem a hétköznapokon is gondoskodjunk azokról, akik saját erejükből nem képesek erre. Ennek az egyik eszköze a felajánlásgyűjtés, valamint a tartós élelmiszergyűjtés - fűzte hozzá a körzet szocialista országgyűlési képviselő jelöltje Horváth Tamás.

Azt is megtudhattuk az MSZP helyi szervezetének elnökétől, hogy minden kedden és pénteken a Béke téri SPAR Áruház előtt fogják gyűjteni a felajánlásokat.

A szocialista vezető ezúton is kéri a félegyháziakat, valamint a környékben élőket, hogy segítsék a munkájukat, hiszen nem csak városunkban vannak rászorulók, hanem ugyanúgy a kis településeken is, akiknek nagyon sokat jelent egy-egy apró ajándék is.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 17. 17:08, kedd | Helyi

Utoljára még kiszínezték a főteret

A Holló László Képzőművész Kör felhívására korosztálytól függetlenül érkeztek kreatív aszfaltfestők és laikus alkotók egyaránt.

2018. Július 17. 14:33, kedd | Helyi

Tájékoztatót tartanak a piaci árusítás szabályairól

A tájékoztatón a Béke téri piacon július 20-án, pénteken 10 órától vehetnek részt az érdekeltek.

2018. Július 17. 13:01, kedd | Helyi

Indul az őzek párzási időszaka

Nemcsak azokon a helyeken lehet a közutakon a felbukkanásukra számítani, ahol ki van helyezve a vadveszélyt jelző tábla, hanem máshol is.

2018. Július 17. 12:24, kedd | Helyi

Újabb támogatást nyert el Bács-Kiskun megye 77 települése

A meglévő és új közösségek fejlesztése, a helyi identitás erősítése térségünkben is kiemelt feladat...