Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. November 27. 09:56, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Ne csak karácsonykor gondoljunk a rászorulókra!

Ne csak karácsonykor gondoljunk a rászorulókra!

Az MSZP helyi szervezetének képviselői november 24-én sajtótájékoztató keretében számoltak be a Karácsony előtti karitatív gyűjtésükről.

Eszik Bence a Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom alelnöke elmondta, hogy a Magyar Szocialista Párt mind a 106 választókerületében Karácsony közeledtével, az adventi időszak előtt elkezdi a hagyományos karitatív akcióját.

A segítség kis lépésekkel kezdődik, így Kiskunfélegyházán is tartós élelmiszerek, játékok, tisztítószerek gyűjtésébe kezdtek. Választókörzetünkben, a városunkban is sajnos vannak olyan családok, melyeknél nehézséget okoznak a mindennapokban ezeknek a cikkeknek a beszerzése. A Magyar Szocialista Párt és ifjúsági szervezete a Societas, az MSZP Nőtagozata sok félegyházi civil szervezettel koordináltan közösen lesznek jelen városunk utcáin és Karácsonyig folyamatos karitatív akciókkal próbálnak segíteni az itt élőkön.

- A szocialista párt számára nagyon fontos, hogy ne csak Karácsony közeledtével, hanem a hétköznapokon is gondoskodjunk azokról, akik saját erejükből nem képesek erre. Ennek az egyik eszköze a felajánlásgyűjtés, valamint a tartós élelmiszergyűjtés - fűzte hozzá a körzet szocialista országgyűlési képviselő jelöltje Horváth Tamás.

Azt is megtudhattuk az MSZP helyi szervezetének elnökétől, hogy minden kedden és pénteken a Béke téri SPAR Áruház előtt fogják gyűjteni a felajánlásokat.

A szocialista vezető ezúton is kéri a félegyháziakat, valamint a környékben élőket, hogy segítsék a munkájukat, hiszen nem csak városunkban vannak rászorulók, hanem ugyanúgy a kis településeken is, akiknek nagyon sokat jelent egy-egy apró ajándék is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.