Városlista
2018. október 20, szombat - Vendel

Hírek

2017. November 27. 09:56, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Ne csak karácsonykor gondoljunk a rászorulókra!

Ne csak karácsonykor gondoljunk a rászorulókra!

Az MSZP helyi szervezetének képviselői november 24-én sajtótájékoztató keretében számoltak be a Karácsony előtti karitatív gyűjtésükről.

Eszik Bence a Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom alelnöke elmondta, hogy a Magyar Szocialista Párt mind a 106 választókerületében Karácsony közeledtével, az adventi időszak előtt elkezdi a hagyományos karitatív akcióját.

A segítség kis lépésekkel kezdődik, így Kiskunfélegyházán is tartós élelmiszerek, játékok, tisztítószerek gyűjtésébe kezdtek. Választókörzetünkben, a városunkban is sajnos vannak olyan családok, melyeknél nehézséget okoznak a mindennapokban ezeknek a cikkeknek a beszerzése. A Magyar Szocialista Párt és ifjúsági szervezete a Societas, az MSZP Nőtagozata sok félegyházi civil szervezettel koordináltan közösen lesznek jelen városunk utcáin és Karácsonyig folyamatos karitatív akciókkal próbálnak segíteni az itt élőkön.

- A szocialista párt számára nagyon fontos, hogy ne csak Karácsony közeledtével, hanem a hétköznapokon is gondoskodjunk azokról, akik saját erejükből nem képesek erre. Ennek az egyik eszköze a felajánlásgyűjtés, valamint a tartós élelmiszergyűjtés - fűzte hozzá a körzet szocialista országgyűlési képviselő jelöltje Horváth Tamás.

Azt is megtudhattuk az MSZP helyi szervezetének elnökétől, hogy minden kedden és pénteken a Béke téri SPAR Áruház előtt fogják gyűjteni a felajánlásokat.

A szocialista vezető ezúton is kéri a félegyháziakat, valamint a környékben élőket, hogy segítsék a munkájukat, hiszen nem csak városunkban vannak rászorulók, hanem ugyanúgy a kis településeken is, akiknek nagyon sokat jelent egy-egy apró ajándék is.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 20. 12:21, szombat | Helyi

Újraindul az Otthon melege program

Novembertől megint a háztartási nagygépek cseréjére nyílik lehetőség, az új kiírással a kormány kétmilliárd forint vissza nem térítendő támogatással járul hozzá a családok energiafelhasználásának csökkentéséhez

2018. Október 19. 20:42, péntek | Helyi

NépmesePont nyílt a Szakmaköziben

Csodálatos világba csöppenhet ezentúl mindenki, aki ellátogat a Szakmaközi Művelődési Házba a mai napon (október 19-én) megnyílt Aranyalma NépmesePontba.

2018. Október 19. 16:59, péntek | Helyi

Csontos Piroska Bács-Kiskun Megyei Príma Díj jelölt

A 2018-as év Bács-Kiskun Megyei Príma Díj jelöltjei között szerepel a kiskunfélegyházi születésű paralimpiai versenyző Csontos Piroska.

2018. Október 19. 13:09, péntek | Helyi

Őszi virágvásár

Őszi virágvásárt szervez a Móra Ferenc Művelődési Központ október 20-án, szombaton Kiskunfélegyházán, a Hattyúház előtti sétányon.