Városlista
2018. január 19, péntek - Sára

Hírek

2017. November 27. 09:56, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Ne csak karácsonykor gondoljunk a rászorulókra!

Ne csak karácsonykor gondoljunk a rászorulókra!

Az MSZP helyi szervezetének képviselői november 24-én sajtótájékoztató keretében számoltak be a Karácsony előtti karitatív gyűjtésükről.

Eszik Bence a Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom alelnöke elmondta, hogy a Magyar Szocialista Párt mind a 106 választókerületében Karácsony közeledtével, az adventi időszak előtt elkezdi a hagyományos karitatív akcióját.

A segítség kis lépésekkel kezdődik, így Kiskunfélegyházán is tartós élelmiszerek, játékok, tisztítószerek gyűjtésébe kezdtek. Választókörzetünkben, a városunkban is sajnos vannak olyan családok, melyeknél nehézséget okoznak a mindennapokban ezeknek a cikkeknek a beszerzése. A Magyar Szocialista Párt és ifjúsági szervezete a Societas, az MSZP Nőtagozata sok félegyházi civil szervezettel koordináltan közösen lesznek jelen városunk utcáin és Karácsonyig folyamatos karitatív akciókkal próbálnak segíteni az itt élőkön.

- A szocialista párt számára nagyon fontos, hogy ne csak Karácsony közeledtével, hanem a hétköznapokon is gondoskodjunk azokról, akik saját erejükből nem képesek erre. Ennek az egyik eszköze a felajánlásgyűjtés, valamint a tartós élelmiszergyűjtés - fűzte hozzá a körzet szocialista országgyűlési képviselő jelöltje Horváth Tamás.

Azt is megtudhattuk az MSZP helyi szervezetének elnökétől, hogy minden kedden és pénteken a Béke téri SPAR Áruház előtt fogják gyűjteni a felajánlásokat.

A szocialista vezető ezúton is kéri a félegyháziakat, valamint a környékben élőket, hogy segítsék a munkájukat, hiszen nem csak városunkban vannak rászorulók, hanem ugyanúgy a kis településeken is, akiknek nagyon sokat jelent egy-egy apró ajándék is.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 18. 14:46, csütörtök | Helyi

Iskolaváró rendezvények a József Attila Általános Iskolában

A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola szeretettel várja a nagycsoportos Óvodásokat és Kedves Szüleiket iskolaváró rendezvényeire.

2018. Január 18. 10:56, csütörtök | Helyi

Nem minden tehetség mórás diák, de minden mórás diák tehetség

A Móra Ferenc Gimnázium tehetséges tanulói évről-évre kiállítás keretei között mutatják meg leglátványosabb munkáikat a nagyközönségnek.

2018. Január 18. 10:17, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2018. Január 17. 18:02, szerda | Helyi

Mit tehetünk, ha már elegünk van a zajból?

Régóta visszatérő probléma a társasházaknál, ha a szomszéd asztalos, a földszinten büfé van, az emeleten pedig hotel.