Városlista
2018. április 24, kedd - György

Hírek

2017. November 27. 09:56, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Ne csak karácsonykor gondoljunk a rászorulókra!

Ne csak karácsonykor gondoljunk a rászorulókra!

Az MSZP helyi szervezetének képviselői november 24-én sajtótájékoztató keretében számoltak be a Karácsony előtti karitatív gyűjtésükről.

Eszik Bence a Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom alelnöke elmondta, hogy a Magyar Szocialista Párt mind a 106 választókerületében Karácsony közeledtével, az adventi időszak előtt elkezdi a hagyományos karitatív akcióját.

A segítség kis lépésekkel kezdődik, így Kiskunfélegyházán is tartós élelmiszerek, játékok, tisztítószerek gyűjtésébe kezdtek. Választókörzetünkben, a városunkban is sajnos vannak olyan családok, melyeknél nehézséget okoznak a mindennapokban ezeknek a cikkeknek a beszerzése. A Magyar Szocialista Párt és ifjúsági szervezete a Societas, az MSZP Nőtagozata sok félegyházi civil szervezettel koordináltan közösen lesznek jelen városunk utcáin és Karácsonyig folyamatos karitatív akciókkal próbálnak segíteni az itt élőkön.

- A szocialista párt számára nagyon fontos, hogy ne csak Karácsony közeledtével, hanem a hétköznapokon is gondoskodjunk azokról, akik saját erejükből nem képesek erre. Ennek az egyik eszköze a felajánlásgyűjtés, valamint a tartós élelmiszergyűjtés - fűzte hozzá a körzet szocialista országgyűlési képviselő jelöltje Horváth Tamás.

Azt is megtudhattuk az MSZP helyi szervezetének elnökétől, hogy minden kedden és pénteken a Béke téri SPAR Áruház előtt fogják gyűjteni a felajánlásokat.

A szocialista vezető ezúton is kéri a félegyháziakat, valamint a környékben élőket, hogy segítsék a munkájukat, hiszen nem csak városunkban vannak rászorulók, hanem ugyanúgy a kis településeken is, akiknek nagyon sokat jelent egy-egy apró ajándék is.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Április 24. 10:26, kedd | Helyi

Gálázott a Félegyháza, az Akasztó bánta

A nagy erőfeszítései ellenére gyenge tavaszt produkáló Akasztó látogatott a múlt héten a kalocsai vereség által felpaprikázott Kiskunfélegyháza otthonába a megye első osztály bajnokság 22. fordulójában.

2018. Április 24. 09:14, kedd | Helyi

Ingyenes buszjárat a Majálisra

Május 1-én a Szalai-Busz Kft. támogatásával ingyenes buszjáratok indulnak a Parkerdőbe az alábbi időpontokban:

2018. Április 24. 08:25, kedd | Helyi

Ma munkaszüneti nap van a rendőrségen

Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a lakosságot, hogy Szent György nap, a Rendőrség napja alkalmából április 24-e a rendőrség állománya számára munkaszüneti nap.

2018. Április 23. 14:53, hétfő | Helyi

Május 1-jén, kedden nyitva lesz a piac

Tájékoztatjuk a kedves Vásárlókat, hogy a Kiskunfélegyházi Piac 2018. május 1-jén, kedden 5-13 óráig nyitva tart.