Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Május 01. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

(NE CSAK) a saját házad előtt söprögess!

(NE CSAK) a saját házad előtt söprögess!

"Mindenki söprögessen a saját háza előtt" tartja a mondás. Horváth Tamás önkormányzati képviselő kezdeményezésére, azonban homlokegyenest értelmét veszíti a népi bölcsesség.

"Mindenki söprögessen a saját háza előtt" tartja a mondás. Horváth Tamás önkormányzati képviselő kezdeményezésére, azonban homlokegyenest értelmét veszíti a népi bölcsesség. Hiszen szűkebb környezetünkből kilépve tenni kell azért, hogy a városrész, ahol élünk szintén gondozottabbá, élhetőbbé váljon.

Május 2-án 9 órára szeretettel várják a Kossuthvárosi Játszótér és annak környékének rendbetételére vállalkozó fiatalokat és időseket egyaránt. Aki valóban tenni akar azért, hogy környezete még szebb legyen és jó társaságban, aktívan, egy jó ügy érdekében szeretné eltölteni a szombatját (vagy csak pár órát a napból), az minenképpen tartson a képviselő úrral.

A tavalyi évben is nagy sikerrel zárult a program, sok lelkes környékbeli szorgoskodott azon, hogy szép legyen ez a városrész. Egy nap leforgása alatt, a hangyaszorgalmú, segítőkész emberek keze által szinte újjászületett a Kossuthvárosi Játszópark.

(Képünk 2014-ben készült, mikor szintén Horváth Tamás képviselő úr kezdeményezésére sokan sarlót, gereblyét, fűnyírőt ragadtak, hogy segíthessenek a park tavaszi nagytakarítási munkáiban.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.