Városlista
2018. szeptember 26, szerda - Jusztina

Hírek

2018. Március 13. 11:34, kedd | Helyi
Forrás: Dinnyés Gyula

Nagy dilemma előtt álltak a Turul Koppány Íjászok

Nagy dilemma előtt álltak a Turul Koppány Íjászok

Szerencsére csak abból kifolyólag, hogy március 11-én melyik versenyt válasszák.

Bőséges volt a kínálat, hiszen négy elérhető lehetőség is volt. Az ötletelés alapja az volt, hogy a sok verseny megosztja a versenyző csapatokat.

Ami biztos, volt, hogy a MÍSZ Terem OB Kvalifikációs Fita verseny lesz a legnívósabb, hiszen ide olyanok jönnek az ország minden pontjáról, akik már az Országos Bajnokságra szeretnének bejutni. Tehát itt lesz a legerősebb a megmérettetés, valamint, már a nyilvános előnevezésekből látszott a hatalmas létszám is. Így a döntés alapján Kecskemétre utaztak a Koppány íjászok.

A nagy létszám ellenére a HISZE által kiválóan megszervezett kvalifikációs verseny zökkenőmentesen lezajlott. A Koppányok délelőtt küzdöttek. Mivel az OB-ra gazdasági okokból nem tudnak elutazni, ezért egy jó versenyedzésnek tekintették a napot.

A nagy létszám előnye, hogy nem egyszemélyes kategóriákban gyűjtöttek érmet a versenyzők, hanem konkrét képet kaptak a tudásukról.

18 m ről 30-as Fita lapra kellett 20 x 3 lövést leadni.

Berente Imréné Kövecses Zsuzsanna mindössze 5 ponttal csúszott le a dobogóról, így 4. lett.

Tamáskovics Gyula remekelt. Mindkét fordulóban magabiztosan az első helyen végzett, így 443 ponttal szerezte meg az aranyérmet! Vélhetően Gyula elutazik az OB ra is. Sok sikert kívánunk neki oda is!

Szeibert Imre 309 ponttal 12. lett.

Dinnyés Gyula 351 ponttal az 5. helyen zárta az OB kvalifikációs versenyt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 25. 15:43, kedd | Helyi

Így hat a testre, ha éhgyomorra edzünk

Vajon tényleg igaz a felvetés, miszerint ha éhgyomorra indulunk el edzeni, több kalóriát fog elégetni a testünk mozgás közben?

2018. Szeptember 25. 15:29, kedd | Helyi

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

2018. Szeptember 25. 13:03, kedd | Helyi

Két hónapos türelmi időt is kaphat autónk a műszaki vizsgán

Újra életbe lépett az a minősítési rendszer, amely nemcsak megfelelt és alkalmatlan járműveket tartalmaz, hanem az úgynevezett korlátozott alkalmasság is adható a műszaki vizsgán.

2018. Szeptember 25. 12:35, kedd | Helyi

Megjelentek a permetező drónok a mezőgazdaságban

A magyar mezőgazdaság az elmúlt években hatalmas fejlődésnek indult, folyamatosan nőtt az ágazat kibocsátása, de még mindig van hová fejlődnie.