Városlista
2018. december 14, péntek - Szilárda

Hírek

2018. Március 13. 11:34, kedd | Helyi
Forrás: Dinnyés Gyula

Nagy dilemma előtt álltak a Turul Koppány Íjászok

Nagy dilemma előtt álltak a Turul Koppány Íjászok

Szerencsére csak abból kifolyólag, hogy március 11-én melyik versenyt válasszák.

Bőséges volt a kínálat, hiszen négy elérhető lehetőség is volt. Az ötletelés alapja az volt, hogy a sok verseny megosztja a versenyző csapatokat.

Ami biztos, volt, hogy a MÍSZ Terem OB Kvalifikációs Fita verseny lesz a legnívósabb, hiszen ide olyanok jönnek az ország minden pontjáról, akik már az Országos Bajnokságra szeretnének bejutni. Tehát itt lesz a legerősebb a megmérettetés, valamint, már a nyilvános előnevezésekből látszott a hatalmas létszám is. Így a döntés alapján Kecskemétre utaztak a Koppány íjászok.

A nagy létszám ellenére a HISZE által kiválóan megszervezett kvalifikációs verseny zökkenőmentesen lezajlott. A Koppányok délelőtt küzdöttek. Mivel az OB-ra gazdasági okokból nem tudnak elutazni, ezért egy jó versenyedzésnek tekintették a napot.

A nagy létszám előnye, hogy nem egyszemélyes kategóriákban gyűjtöttek érmet a versenyzők, hanem konkrét képet kaptak a tudásukról.

18 m ről 30-as Fita lapra kellett 20 x 3 lövést leadni.

Berente Imréné Kövecses Zsuzsanna mindössze 5 ponttal csúszott le a dobogóról, így 4. lett.

Tamáskovics Gyula remekelt. Mindkét fordulóban magabiztosan az első helyen végzett, így 443 ponttal szerezte meg az aranyérmet! Vélhetően Gyula elutazik az OB ra is. Sok sikert kívánunk neki oda is!

Szeibert Imre 309 ponttal 12. lett.

Dinnyés Gyula 351 ponttal az 5. helyen zárta az OB kvalifikációs versenyt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 13. 15:11, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2018. December 13. 13:50, csütörtök | Helyi

100 évesen sem utasít vissza egy jó kártyapartit

Kiskunfélegyháza szépkorú lakóját, Nagy Istvánnét otthonában kereste fel Balla László alpolgármester, hogy 100. születésnapja alkalmából városvezetésünk nevében felköszöntse.

2018. December 13. 10:39, csütörtök | Helyi

Közgés diákok országos sikere gépírásból és szövegszerkesztésből

A Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége december 8-án rendezte meg Budapesten a dr. Kalotay Kálmán tanár úr emlékére szervezett országos bajnokság eredményhirdetését.

2018. December 13. 08:18, csütörtök | Helyi

Karácsonyi ünnepség a Göllesz iskolában

Karácsonyi ünnepséget rendez Balla László alpolgármester december 19-én, szerdán 17 órakor. Az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője.