Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Július 02. 18:54, hétfő | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Mindenét megmutatta a sztármami

Mindenét megmutatta a sztármami

Jenny McCarthy visszatért a Nyuszis Magazin oldalaira, hogy még utoljára felfedje bájait a negyedik x előtt.

Ugyan nem egy karonülő már, de még mindig rendkívül dögös és népszerű Jenny McCarthy, aki nem mellesleg szeret vetkőzni is. Éppen ezért Hugh Hefner letett elé egy ajánlatot, amire a modell-színésznő igent is mondott. Főleg azért, mert novemberben betölti a negyvenet, ami nála a pszichológiai határ a fizetett pucérkodás terén, és még a 40 előtt vetkőzni akart egyet utoljára. Így minden ruhájától, valamint gátlásától megszabadult, és a legapróbb porcikáját is a Playboy olvasói elé tárta.

A bevállalós képekért cserében pedig annyit kért, a koncepció legyen elegáns, ne retusálják felismerhetetlenné, és ne kelljen teljes fazongyantán átesnie. Ezekre a kitételekre azért volt szükség szerinte, mert így tudta igazán jól bebizonyítani, hogy egy negyvenes anyuka is lehet elképesztően dögös. Azt, hogy ez sikerült-e neki, ide kattintva mindenki eldöntheti. Persze csak, ha elmúlt tizennyolc.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.