Városlista
2018. január 20, szombat - Sebestyén

Hírek

2017. November 26. 19:05, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Minden előkerült

Minden előkerült

A tiszaalpári körzeti megbízott a sörözőtől néhány méter távolságra fogta el a gyanúsítottat.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. november 25-én az esti órákban ismeretlen tettes egy tiszaalpári sörözőben eltulajdonította egy férfi pénztárcáját a kabátja zsebéből. A tárcában személyes iratok, okmányok és készpénz volt.
A tiszaalpárikörzeti megbízott a közelben intézkedett egy 25 éves helyi lakossalszemben, akinek ruházatából előkerült az ellopott tárca. A Tiszakécskei Rendőrőrsre állították elő a férfit, akit kihallgatását követően 22 óra 40 perckor őrizetbe vettek lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.
A sértett még hajnalban visszakapta eltulajdonított pénztárcáját a benne lévő értékekkel együtt.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 20. 15:29, szombat | Helyi

Népművészeti házat hoznak létre

Évtizedekkel ezelőtt 11 iskola működött a petőfiszállási tanyavilágban. A Klebelsberg Kuno közoktatásügyi miniszter idején épült jellegzetes tanyasi iskolaépületekből mindössze öt maradt fent a községben.

2018. Január 20. 14:00, szombat | Helyi

Ónos eső, eső, hó is várható

A mai napos idő ellenérevasárnap esőre, ónos esőre, havazásra is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

2018. Január 20. 12:32, szombat | Helyi

A művész, aki soha nem adta el magát

A magyar kultúra napja programsorozat részeként Élet Mű címmel Gubcsi Attila festőművész tárlatát csodálhatják meg az érdeklődők a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban.

2018. Január 20. 12:00, szombat | Helyi

A januári számlákon már megjelenik az internet áfájának csökkentése

Januártól 18 százalékról 5 százalékra mérséklődött az internet-szolgáltatás áfája, a csökkentés az internetszolgáltatók januári számláiban jelenik meg, az áfa módosításával arányosan az előfizetési díjak is csökkentek.