Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Március 12. 16:11, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Minden ami csak kellhet egy kismamának

Minden ami csak kellhet egy kismamának

Óriási sikere volt ma (március 12-én) a Baba-Mama Ruhabörzének, melynek a Móra Ferenc Művelődési Ház díszterme adott otthont.

Immáron hagyományosan került megrendezésre a baba-mama holmik piaca, de az óriási létszámot tekintve is elmondható, hogy anépszerűség töretlen.

Szinte bármit megtalálhatott a szemfüles anyuka, vagy épp várandós kismama, ha ellátogatott a rendezvényre. Igazán vásárias hangulat alakult ki a délelőtt folyamán, melybe belevegyült az aprónép önfeledt sikoltozása és játéka is. Míg az anyukák (és azt hiszem nem árulok el vele nagy titkot, hogy az apukák) vásárolgattak, addig a csemeték a szomszéd teremben lévő Nemzeti Játszóházban élhették ki kreativitásukat. Pompás huszár kalapok, kokárdák készültek az alapanyagokban bővelkedő klubteremben, így mindenki jól járt a délelőtti közös családi programon.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.