Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Február 10. 14:00, kedd | Életmód
Forrás: femina.hu

Milyen a frizurád?

Milyen a frizurád?

Az, hogy milyen hosszúságúra és formájúra vágatod a hajad, többet elárul rólad, mint hinnéd.

Az, hogy milyen hosszúságúra és formájúra vágatod a hajad, többet elárul rólad, mint hinnéd.

Ha valaki hirtelen frizurát vált, mindig ráfogják, hogy az életében történt változások miatt döntött így. Mindebben van igazság, a frizura ugyanis árulkodik az aktuális lelkiállapotról és egyúttal a személyiségről is. Nem hiszed? Talán majd a következő jellemzések ráébresztenek, hogy valóban így van. Keresd meg a frizurádat, és olvasd el a hozzá tartozó személyiségtípust!

A bob, akár rövid, akár hosszú, energiát áraszt, viselőjét karizmatikussá téve. Olyan erős nőiesség sugárzik belőled, hogy akár kopaszon is képes lennél a férfiakat magadba bolondítani. Nincs szükséged színes mázra, az egyenességed és nyíltságod mindenkit magával ragad.

Hosszú, egyenes hajad van? Nem kenyered a bájolgás, amit szeretnél, azt tűzön-vízen át keresztülviszed. Magabiztosságod a szakmai életben éppúgy hozzásegít a sikerhez, mint a magánéletben, mert tiszteletet parancsoló jellemed van. Egyre vigyázz, ne legyél túl szigorú másokhoz!

A hosszú, hullámos haj - függetlenül attól, hogy természetes vagy mesterséges ívek jellemzik - romantikus, már-már szende benyomást kelt, pedig az efféle viselet kitartó és céltudatos jellemre utal. A hullámok azt jelzik, hogy az életet nem veszed túl komolyan, csak abba ölsz energiát, ami számodra fontos, abba viszont 110%-ot beleadsz.

Ha frufrud van, olyan játékos és melegszívű vagy, akár egy kisgyermek, egészen addig, míg ki nem nyitod a szád. A frufru egyfajta védőőrizet alá rejt téged, de valójában nagyon erős személyiséggel bírsz, amit nem is rejtesz véka alá. Szókimondásod miatt a barátaid nagyon szeretnek veled lenni.

A lépcsőzetes frizura azt mutatja, hogy szereted a szabályokat és a rendet, akkor érzed jól magad, ha a környezetedben minden megfelel az általad támasztott feltételeknek, elvárásoknak. Ez talán úgy hangzik, mintha kissé merev lennél, de valójában szó sincs erről. Csupán a spontaneitás nem annyira a te világod.

A rövid haj mindig arra utal, hogy viselőjének nincs gondja az önbecsülésével, elégedett és harmonikus kapcsolatban áll saját magával, a saját testével. Ha te is ezt a frizurát választod, sokkal fontosabbnak tartod az élet által nyújtott örömöket, mint bárki más, sőt, kreatív hozzáállásodnak köszönhetően valószínűleg kamatoztatni is tudod a mindennapokban meglátott szépséget.

Címkék: frizura, haj, hajviselet, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:55, vasárnap | Életmód

Fonogram-díjátadó: a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló és a Góbé is nyert

Mások mellett a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló, Saya Noé, a Thy Catafalque és a Góbé is Fonogram-díjat kapott a szombaton a budapesti Barabás Villában tartott eseményen.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.