Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. November 27. 19:49, csütörtök | Helyi
Forrás: Gulyás Sándor

Mézeskalácsból épül meg Kiskunfélegyháza mesevárosa

Mézeskalácsból épül meg Kiskunfélegyháza mesevárosa

Házikót, emeletes házat, de a város nevezetes épületeit, kiegészítőket (kerítést, autót, fenyőfát) formázhatnak mindazok, aki hozzá kívánnak járulni Kiskunfélegyháza mézeskalács mesevárosának felépítéséhez.

Házikót, emeletes házat, de a város nevezetes épületeit, kiegészítőket (kerítést, autót, fenyőfát) formázhatnak azok a családok, nagyszülők, unokák, alkotó kedvű közösségek, aki hozzá kívánnak járulni Kiskunfélegyháza mézeskalács mesevárosának felépítéséhez.

A kezdeményezők, a Kiskun Múzeum és a Kiskun Múzeum Baráti Köre december 4-én 16 óráig várják az alkotásokat, melyből december 6-án 16 órakor nyílik kiállítás a Kiskun Múzeumban. A mesevárost december 19-ig tekinthetik meg az érdeklődők az intézmény nyitva tartási idejében. A mézeskalács meseváros házikóit december 20-án, a negyedik adventi gyertya meggyújtásakor sorsolják ki a tombola tulajdonosok között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.