Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Június 25. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: Grófné Czere Anikó

Mert adni jó!

Mert adni jó!

A Jobb Veled a Világ Alapítvány Kiskunfélegyházi Boldogságklubja kiemelkedően, tevékenyen részt vesz az alapítvány küldetésének a továbbításában.

Több alkalommal szerveztek adománygyűjtést családoknak, mert a legkedvesebb boldogságfokozó gyakorlatuk a „Jó cselekedet gyakorlása.” És mivel jót cselekedni bármikor lehet, nemcsak karácsonykor, ezért egy nagyszabású adománygyűjtési akciót szerveztek, melynek az „Adni jó” elnevezést adták.

A Kapocs Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény közreműködésével gyűjtöttek 19 család részére tartós élelmiszer adományokat, gyermek, felnőtt ruha, cipő adományokat, játékokat és könyveket. Fantasztikus ereje lett ennek a gyűjtési akciónak, hiszen a város lakói egymás után csatlakoztak ehhez a nevezetes eseményhez, felajánlva saját adományaikat is. A boldogságklub nagyon lelkesen készült és izgatottan várta, hogy milyen lesz a fogadtatása az eseménynek.
Az adományok ünnepélyes átadásra a Boldogságklub meghívta a családokat, melynek a helyszínét a Kiskunfélegyházi Szakmaközi Művelődési Ház adta.
Az intézmény igazgatója, egyben a rendezvény házigazdája Rókus Tibor Úr lelkesen támogatta az eseményt, melyre június 21-én került sor.

Jelen volt a Jobb Veled a Világ Alapítvány vezetősége: Bagdi Bella Elnök, Diósy Tamás kuratóriumi tag, valamint az alapítvány képviseletében: Petőné Honvári Joli a Boldogságóra program vezetője és koordinátora, Hadrévy Borbála Cecília program koordinátor, Grófné Czere Anikó az országos klubok koordinátora, a kiskunfélegyházi Boldogságklub vezetője, a KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézet képviseletében Szűcs Ottóné intézményvezető helyettes.

Egy kis műsorral kedveskedtek a meghívottaknak, majd megvendégelték sütivel és tortával a jelenlévőket. Ezután következett az adományok kiosztása. Toldiné Farkas Terézia munkáját dicséri a csodálatos torta, és a mézeskalácsból készült Jobb Veled a Világ feliratú szívecskék, melyet ajándékba kaptak a jelenlévők. A gyermekek léggömböt is vihettek örömmel haza. Nagy boldogság volt látni az örömtől csillogó szemeket és az ajándékokkal megtelt kezeket. Hálával telten és mosollyal az arcukon távoztak a családok, a búcsúzáskor egymás után hangoztak a következő szavak: JOBB VELED A VILÁG!

A Kiskunfélegyházi Boldogságklub hálásan köszöni mindazoknak a segítségét és támogatását, akik hozzájárultak ehhez a csodálatos eseménynek a létrejöttéhez.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.