Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Január 11. 09:09, hétfő | Helyi sport
Forrás: Félegyházi Közlöny

Méltó megemlékezés Csincsák Zoltánról

Méltó megemlékezés Csincsák Zoltánról

Hat csapat és megannyi jó barát, korábbi csapattárs gyűlt össze a Csincsák Zoltán emlékére szervezett teremlabdarúgó tornára január 9-én, a Kész Arénában.

A versenyt megelőzően a résztvevők közösen meglátogatták Csincsák Zoli sírját a Felső temetőben, majd a koszorúzást követően baráti mérkőzések kezdődtek a sportcsarnokban. Az eredmény másodlagos volt ezúttal, a tornát közös vacsorával zárták.

Fütyü Illés főszervező elmondta, minden csapat komolyan vette a tornát, hiszen az idősebb játékosok a pályafutásuk során mindig győzni akartak, ez most sem volt másként.

- Sikerült úgy megszervezni a versenyt, ahogyan elterveztük. Sok barát találkozott újra. Vacsorával emlékeztünk a torna után és a "harmadik félidőt" is lejátszottuk immár közösen mindenkivel. Két együttes kiemelkedett a mezőnyből: a Félegyházi Öregfiúk és a Maxx Autó. A rutin hasznosnak bizonyult a pályán, de ahogyan mondani szokás, 35 év felett már minden év hárommal szorzódik. Az idősebbek nem tudnak annyit futni, de nem adták meg magukat. A tornát közös megemlékezéssel kezdtük és a sztorizgatás az este folyamán tovább folytatódott. Terveink szerint minden évben megemlékezünk Csincsák Zoliról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.