Városlista
2018. szeptember 22, szombat - Móric

Hírek

2017. December 06. 13:50, szerda | Helyi
Forrás: Papp Viktória

Megvédték címüket a Kossuthos fodrász tanulók

Megvédték címüket a Kossuthos fodrász tanulók

A KSZC Kossuth Lajos Szakképző Iskolában hosszú évek óta magas színvonalon folyik a szépészeti ágazatban a fodrásztanulók képzése.

A mesterséget kiemelkedő szaktudású és a gyakorlati oktatásban is kiváló szaktanárok oktatják, a tehetséggondozás pedig kiemelten fontos az intézmény számára.

Az elmúlt időszakban számos országos versenyen álltak helyt a Kossuthos diákok és állhattak fel a dobogó legfelső fokaira. Ez is alátámasztja, hogy a minőségi szakoktatás, a motiváltság és a tehetségfejlesztés a Kossuth Szakképző Iskolában, országos viszonylatban is a legjobbak között van.
Így volt ez december 3-án is, a XXX. Regionális fodrász és kozmetikus tanulóversenyen és IX .Hesz János emlékversenyen, ami Pécsen került megrendezésre. A KSZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskola diákjai ezen a versenyen is remekeltek.
A Marcell vízhullám fésülése versenyszámból Járvás Mercédesz 9/b-osztályos tanuló I. helyen végzett és különdíjban is részesítették, mint a legkreatívabb Marcell vízhullám készítője. Ondó Diána 10/b-osztályos tanuló II. helyezést ért el ugyanebben a versenyszámban. Hajfonás kategóriában Herczeg Eszter 13/1-es tanuló II. helyezést ért el, női alkalmi konty versenyszámból pedig elhozhatta az I. helyezést és ezzel megvédte tavalyi eredményét. A menyasszonyi ruhát a versenyre a Kiskunhalasi SzC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziuma adta a modellnek.
Felkészítő tanárok: Presztóczki Veronika, Téti Tímea, Nagyné Patkó Anikó

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 22. 09:55, szombat | Helyi

Még tart a fokozott rendőri ellenőrzés

Az ORFK közlése szerint az országos akció keretében a közutakon elsősorban a menet közbeni mobiltelefon-használatot figyelik

2018. Szeptember 22. 09:52, szombat | Helyi

Csapadékkal köszönt be az ősz

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd késő délutántól észak felől szakadozik a felhőzet

2018. Szeptember 21. 17:18, péntek | Helyi

Halálos baleset Kiskunfélegyházán – frissítve

Egy 65 éves helyi nő vesztette életét a balesetben.

2018. Szeptember 21. 16:52, péntek | Helyi

Újra MEZGÉ PIKNIK a Tangazdaságban

A Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium szeretettel meghív minden érdeklődőt 2018. október 6-án, szombaton 9 és 16 óra között tartandó V. Mezgé Piknikre.