Városlista
2018. június 25, hétfő - Vilmos

Hírek

2017. December 06. 13:50, szerda | Helyi
Forrás: Papp Viktória

Megvédték címüket a Kossuthos fodrász tanulók

Megvédték címüket a Kossuthos fodrász tanulók

A KSZC Kossuth Lajos Szakképző Iskolában hosszú évek óta magas színvonalon folyik a szépészeti ágazatban a fodrásztanulók képzése.

A mesterséget kiemelkedő szaktudású és a gyakorlati oktatásban is kiváló szaktanárok oktatják, a tehetséggondozás pedig kiemelten fontos az intézmény számára.

Az elmúlt időszakban számos országos versenyen álltak helyt a Kossuthos diákok és állhattak fel a dobogó legfelső fokaira. Ez is alátámasztja, hogy a minőségi szakoktatás, a motiváltság és a tehetségfejlesztés a Kossuth Szakképző Iskolában, országos viszonylatban is a legjobbak között van.
Így volt ez december 3-án is, a XXX. Regionális fodrász és kozmetikus tanulóversenyen és IX .Hesz János emlékversenyen, ami Pécsen került megrendezésre. A KSZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskola diákjai ezen a versenyen is remekeltek.
A Marcell vízhullám fésülése versenyszámból Járvás Mercédesz 9/b-osztályos tanuló I. helyen végzett és különdíjban is részesítették, mint a legkreatívabb Marcell vízhullám készítője. Ondó Diána 10/b-osztályos tanuló II. helyezést ért el ugyanebben a versenyszámban. Hajfonás kategóriában Herczeg Eszter 13/1-es tanuló II. helyezést ért el, női alkalmi konty versenyszámból pedig elhozhatta az I. helyezést és ezzel megvédte tavalyi eredményét. A menyasszonyi ruhát a versenyre a Kiskunhalasi SzC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziuma adta a modellnek.
Felkészítő tanárok: Presztóczki Veronika, Téti Tímea, Nagyné Patkó Anikó

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 25. 08:00, hétfő | Helyi

A kutyák és gazdáik jelesre vizsgáztak

Jelesre vizsgáztak a Kiskunfélegyházi Kutyaiskola kutyái és gazdáik.

2018. Június 24. 15:42, vasárnap | Helyi

Hajthatatlanok a magyarok, így könnyen rémálom lehet a nyaralásból

Érdemes külföldi tartózkodásunk, nyaralásunk idejére biztosítást kötni, mert annak hiányában esetenként akár milliós költségünk is keletkezhet.

2018. Június 24. 12:03, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Évközi 12. vasárnap - Keresztelő Szent János születésének főünnepe - 2018. június 24.