Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Március 25. 09:33, hétfő | Helyi
Forrás: hirado.hu

Március utolsó napjaiban is lesznek mínuszok

Március utolsó napjaiban is lesznek mínuszok

Március utolsó napjaiban is lesznek mínuszok, a maximumok a legtöbb helyen 20, helyenként viszont 10 fok alatt alakulnak majd

derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Hétfő reggel, délelőtt még több helyen kisüt a nap, majd napközben fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, estére jórészt beborul az ég. A Dunántúl délnyugati, déli harmadán többfelé várható csapadék, emellett továbbra is elsősorban az északkeleti megyékben lehet elszórtan eső, zápor.

Másutt kicsi a csapadék valószínűsége. Több helyen megerősödik, a Dunántúl északi felén és Budapest körül viharossá is fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában plusz 1 és 8 fok között, a legmagasabb hőmérséklet 12-18 fok között várható.

Kedden a több-kevesebb napsütés mellett nem várható számottevő csapadék, legfeljebb a keleti tájakon fordulhat elő jelentéktelen zápor. Többfelé erős, a Dunántúlon helyenként viharos lesz a szél. A leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 6, napközben 8-14 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán és csütörtökön is több órára kisüt a nap. Számottevő csapadék nem valószínű, de többfelé erős lesz a szél. A minimumhőmérséklet szerdán mínusz 3 és plusz 3, csütörtökön mínusz 6 és plusz 1 fok között valószínű. A nappali maximumok szerdán 7-12, csütörtökön 9-15 fok között alakulnak.

Pénteken és szombaton napos, száraz idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet mindkét nap mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet pénteken 10-15, szombaton 12-17 fok között valószínű. Vasárnap is napos időre van kilátás, csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4, a maximumhőmérséklet 13 és 18 fok között várható – olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.