Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2017. Június 22. 22:02, csütörtök | Helyi
Forrás: Ónodi Árpád

Már a nyolcéveseket is szétfeszíti a rock'n roll rugója Kiskunfélegyházán

Már a nyolcéveseket is szétfeszíti a rock'n roll rugója Kiskunfélegyházán

Június 23-án, pénteken 19 órakor egy seregnyi 8-10 éves gyerkőc lepi el a Rocktár Élőzenei Bázis színpadát, ezzel pedig elérkezünk a VIII. Rocktábor első turnusának gálakoncertjéhez.

A kis zenészpalánták magyar rocksláger interpretációkat adnak majd át a színpadon a nagyérdeműnek a saját tudásukhoz mérten, de kicsattanó lelkesedéssel. A tábor és a koncert lényege is ez a lelkes együtt zenélés. A hangszeres, színpadi és csapatmunka élményét megtapasztalni és maradandót alkotni, esetleg elindulni egy hosszú úton a zenészlét felé.
A 8 éve működő tábor nem jöhetett volna létre a szülők bizalma, a tanárok áldozatos munkája és a támogatók példás kitartása nélkül. Tisztelettel köszönjük a Forte Music hangszer nagykereskedésnek a nagy értékű Peavey erősítőket és a kiváló Cort gitárparkot, a SzegeDrums dobkereskedésnek a gyönyörű dobfelszereléseket, az Artbeat dobverőgyártónak a kiváló dobverőket és a Game Shop-nak a remek gitarhero, valamint dob-és énekszimulátor játékokat, amelyek segítségével a táborozóink még akkor is a zenével foglalkoznak, ha éppen a zenekari gyakorlatra várnak.

Mindenkit sok szeretettel várunk holnap 19 órakor a Rocktárban a legkisebbek ingyenes gálakoncertjére!


Ónodi Árpád
Rocktár Élőzenei Bázis
06-20/801-6034
www.rocktar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: