Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Június 13. 08:41, hétfő | Helyi
Forrás: Farkas Ádám

Máltai alma

Máltai alma

2016. június 9-én Országos központunk, illetve Dél-Alföldi régiós központunk segítségével, csoportunk 900kg almát kapott, melyet leszállítottunk városunkba.

A kiosztás Közösségi Házunkban történt és történik. Ebből a mennyiségből volt módunk a város egészségügyi és szociális intézményeit is támogatni, továbbá 10 civil szervezetet.

A rendszeres támogatáshoz szükséges élelmiszereket és egyéb adományokat csoportunk teremti elő segítő szándékú, önzetlen emberek segítségével.
Ezúton is köszönetet mondunk azoknak az élelmiszer gyártóknak, forgalmazóknak, vállalkozóknak, akik rendszeresen támogatják szolgálatunk. Köszönet a lakosságnak, hogy ebben az évben eddig 165 esetben segítettek tartós élelmiszerrel és ruhákkal. Az Ő segítségükkel 1450 esetben volt módunk támogatni rászoruló embereket. Ennek során ruhákat és 2670 kg élelmiszert osztottunk ki, a támogatottak között volt több intézmény, illetve civil szervezet.
Most is, mint egész évben keressük magánemberek és vállalatok támogatását. Kérjük, segítsenek abban, hogy megtaláljuk Őket!

Csoportunk saját gépjárművel nem rendelkezik, ezért kérjük olyan emberek segítségét, akik az év során kárpátaljai utazást terveznek, keressenek meg bennünket!

Köszönjük!

Farkas Ádám
MMSz Kiskunfélegyházi Csoport
6100 Kiskunfélegyháza, Móra Ferenc tér 11.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.