Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Május 25. 15:31, szerda | Helyi
Forrás: Mihály János

Lőrincz Róbert indulhat a Serdülő Ökölvívó Európa Bajnokságon

Lőrincz Róbert indulhat a Serdülő Ökölvívó Európa Bajnokságon

2016. május 20-22-én Budapesten rendezték meg a Süllős Gyula Emlékversenyt, melynek a Vasas Sport Aréna adott otthont.

Városunkat Lőrincz Róbert, a Kiskunfélegyházi Honvéd TK öklözője képviselte a megmérettetésen. Már az első napon győzelmet aratott egy budapesti sportoló felett. Felkészültségének és jó erőnlétének köszönhetően a második napon is legyőzte az ellene kiállított tápiómentei, majd a harmadik nap - a döntőben - egy egri bokszolót léptettek le a ringből már a második menetben. Mivel Robika betörte az orrát az egri fiú nem folytathatta tovább a versenyt.

Lőrincz Róbert eredményeivel elsőként kvalifikálta magát az idén megrendezésre kerülő Serdülő Európa Bajnokságra, így 2016. június 6-tól a Tatai Olimpiai Edzőtáborban fog erősíteni és készülni a nagy megmérettetésre.

A kiskunfélegyházi Honvéd TK öklözői a diák olimpiai érmesekkel, valamint a kis tehetségekkel 2016. június végén szintén edzőtáborban lesznek egy hétig Egerben.

A héten újabb megmérettetésre készül a csapat, 2016. május 26-28-án kezdődik Egerben a Bornemissza Gergely Emlékverseny. Ezen a versenyen a diák olimpiai döntős félegyházi Mátrai Klaudia fog indulni 52 kg-ban, junior kategóriában, s reményeink szerint szép eredménnyel tér haza.

Várunk minden érdeklődőt a kiskunfélegyházi Honvéd Pályán található ökölvívó teremben hétfőtől-péntekig 16:30-tól kezdődő edzéseken, melyek ingyenesek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit