Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Május 10. 11:16, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Letették az esküt a GYIÖK tagjai

Letették az esküt a GYIÖK tagjai

Az április 26-án tartott szavazáson Dencs László a Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnázium diákja kapta a legtöbb szavazatot a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzati választásokon.

Így Horváth Károlyt ő váltotta le a diák polgármesteri székben. Az eskütételre és a diák önkormányzat alakuló ülésére pedig május 9-én (kedden) került sor a Polgármesteri Hivatal kistermében, ahol Balla László alpolgármester köszöntötte őket.

Az ünnepélyes eskütételt követően alpolgármestereket is választott a 24 jelen lévő képviselő Almási Emerencia (Constantinum Intézmény tanulója) és Barna Pap Adrián (Szent Benedek PG Tagintézmény tanulója) személyében.

A diákönkormányzat képviselő tagjai: Kiss Anna, Almási Emerencia, Bencsik Szabolcs, Barna Pap Adrián, Szabó Gergő Zsolt, Ajtai Patrícia, Solymosi Andrea, Farkas Patrik, Czibolya Máté, Tóth Violetta, Darányi Miklós, Szabó Ágnes, Udvari Dominik, Kovács Bálint, Radnóti Kamilla, Rácz Dominik, Biró Krisztina, Terbe Zsuzsanna, Farkas Péter, Nikula Kitti, Tarjányi András, Somodi Beatrix, Ladányi Bence, Kis Eszter és Csósza Anna Cecília.

Címkék: Dencs László, GYIÖK

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.