Városlista
2017. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2017. December 06. 15:25, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Különleges kísérettel érkezett a Mikulás

Különleges kísérettel érkezett a Mikulás

Országgyűlési Őrség kísérete a Göllesz Viktor Általános Iskolába a Mikulást ma (december 6-án)

Az iskola diákjai szórakoztató, énekes előadásukkal köszöntötték a nagyszakállút, aki bőségesen meghálálta a fogadtatást. Az egyes osztályok értékes ajándékokat kaptak, de minden gyermeket külön is megajándékozott a jóságos Mikulás.

Az öt éve megalakult Országgyűlési Őrség minden évben Mikulás ünnepén olyan vidéki intézményeket ajándékoznak meg, amelyben hátrányos helyzetű, vagy fogyatékkal élő gyermekek fejlesztésével foglalkoznak. Idén a félegyházi iskolára esett a választásuk, amelynek nagyon örültek városunk fejlesztő iskolájának diákjai. De nemcsak a gyerekek, hanem még a pedagógusoknak és nevelőknek is nagy élményt okozott a Télapóval és különleges kíséretével való találkozás.

(Fotók: Félegyházi Közlöny)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 11. 15:53, hétfő | Helyi

Kiskunfélegyházi céget bírságolt az MNB

2017. December 11. 12:50, hétfő | Helyi

Műsorral köszönték meg a betlehemi jászol felállítását

Nemcsak a fényfüzérek és a káprázatos karácsonyfa teszi szívet melengetővé a városközpontban az adventi hangulatot, hanem a téren felállított Betlehem is.

2017. December 11. 12:37, hétfő | Helyi

Kik láthatják az egészségügyi adataimat az elektronikus térben?

A november 1-jétől bevezetett elektronikus egészségügyi szolgáltatási térben az orvosi ellátások, a receptek, a beutalók, a laborvizsgálatok és egyéb leletek adatait egy országos online hálózatban rögzítik.

2017. December 11. 08:01, hétfő | Helyi

75 év gondolatai szobrokba rejtve

December 8-án a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban nyitották meg Pálfy Gusztáv, Magyar Érdemkereszttel kitüntetett, Katona- és Prima-díjas szobrászművész 75 éves jubileumi kiállítását.