Városlista
2018. november 16, péntek - Ödön

Hírek

2017. December 06. 15:25, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Különleges kísérettel érkezett a Mikulás

Különleges kísérettel érkezett a Mikulás

Országgyűlési Őrség kísérete a Göllesz Viktor Általános Iskolába a Mikulást ma (december 6-án)

Az iskola diákjai szórakoztató, énekes előadásukkal köszöntötték a nagyszakállút, aki bőségesen meghálálta a fogadtatást. Az egyes osztályok értékes ajándékokat kaptak, de minden gyermeket külön is megajándékozott a jóságos Mikulás.

Az öt éve megalakult Országgyűlési Őrség minden évben Mikulás ünnepén olyan vidéki intézményeket ajándékoznak meg, amelyben hátrányos helyzetű, vagy fogyatékkal élő gyermekek fejlesztésével foglalkoznak. Idén a félegyházi iskolára esett a választásuk, amelynek nagyon örültek városunk fejlesztő iskolájának diákjai. De nemcsak a gyerekek, hanem még a pedagógusoknak és nevelőknek is nagy élményt okozott a Télapóval és különleges kíséretével való találkozás.

(Fotók: Félegyházi Közlöny)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 15. 20:18, csütörtök | Helyi

Humánmeteo: fejfájós péntek jön

Pénteken nem érkezik front, de főként reggel és még az ezt követő időszakban is az ízületi panaszok felerősödésére lehet számítani.

2018. November 15. 20:01, csütörtök | Helyi

Sarkalatos kérdésekre kaptak választ a selymesiek

Lakossági fórumot tartott a 10. számú választókerület önkormányzati képviselője Ván Jenő november 13-án Selymesben, a közösségi házban.

2018. November 15. 16:49, csütörtök | Helyi

A táplálkozás és az egészség megváltozott világunkban

A feldolgozott élelmiszerek és az ipari takarmányon nevelt állatok termékeinek hatása az emberi szervezetre - Mester Károly agrármérnök 2018. november 22-én 17 órakor tart előadást a Szakmaközi Művelődési Házban.

2018. November 15. 16:20, csütörtök | Helyi

Gépjárművezetői állás

Köztisztasági takarítógép vezetésére gépjárművezetőt keresnek.