Városlista
2018. február 18, vasárnap - Bernadett

Hírek

2017. December 06. 15:25, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Különleges kísérettel érkezett a Mikulás

Különleges kísérettel érkezett a Mikulás

Országgyűlési Őrség kísérete a Göllesz Viktor Általános Iskolába a Mikulást ma (december 6-án)

Az iskola diákjai szórakoztató, énekes előadásukkal köszöntötték a nagyszakállút, aki bőségesen meghálálta a fogadtatást. Az egyes osztályok értékes ajándékokat kaptak, de minden gyermeket külön is megajándékozott a jóságos Mikulás.

Az öt éve megalakult Országgyűlési Őrség minden évben Mikulás ünnepén olyan vidéki intézményeket ajándékoznak meg, amelyben hátrányos helyzetű, vagy fogyatékkal élő gyermekek fejlesztésével foglalkoznak. Idén a félegyházi iskolára esett a választásuk, amelynek nagyon örültek városunk fejlesztő iskolájának diákjai. De nemcsak a gyerekek, hanem még a pedagógusoknak és nevelőknek is nagy élményt okozott a Télapóval és különleges kíséretével való találkozás.

(Fotók: Félegyházi Közlöny)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Február 17. 16:00, szombat | Helyi

Nem macskának való vidék

Hogyan tartsd távol a doromboló jószágokat?

2018. Február 17. 14:00, szombat | Helyi

Trendek és tévhitek – de miért drágul a kenyér?

Drágul a liszt, drágul a kenyér – de nem mindegy, hogy milyen: az egyik legfontosabb alap élelmiszerünk kapcsán sok tévhit és trend kering a fogyasztók körében.

2018. Február 17. 12:00, szombat | Helyi

Bocsáss meg magadnak!

Persze a megbocsátás egy hosszadalmas folyamat, és nem kell azt gondolnod, hogy ez egyik pillanatról a másikra be fog következni. Ugyanakkor vannak módszerek, amelyekkel segíthetsz magadon!

2018. Február 17. 10:00, szombat | Helyi

A síelők paradicsoma: Karintia

A síelés szerelmeseinek szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a szomszédos Ausztria legnépszerűbb síterepeiről Karintiában.