Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Szeptember 16. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Közös mulatságot tartottak a városi civil szervezetek

Közös mulatságot tartottak a városi civil szervezetek

Immáron második alkalommal rendezték meg szeptember 15-én a Szakmaközi Művelődési Házban a Városi Civil Kulturális Napot.

Az Ágó Csabáné Mészáros Erzsébet által vezetett közös reggeli torna után különféle szórakoztató és kulturális előadások szórakoztatták a népes számban megjelenő tagságot. Többek között műsorral lépett fel a Bugaci Nyugdíjas Klub, a Fülöpjakabi Őszidő Klub, a kunszállási Arany Alkony Klub, a Félegyházi Pedagógus Klub, a Cipőgyári Nyugdíjas Klub és Horváth Richárd előadó. A Kiskunfélegyházi Mozgáskorlátozottak Egyesülete pedig egy kiállítással színesítette a programok sorát.

Az ünnepség nyitányaként a megjelenteket dr. Sulyok Miklós, a Városi Civil Szövetség elnöke üdvözölte. Városvezetésünk nevében Balla László alpolgármester köszönte meg a civileknek a mindennapokra jellemző közéleti aktivitást, és azt a felbecsülhetetlen értékű a segítséget, melyet a rendezvények sikeres lebonyolításához nyújtanak.

Mint ahogy azt kihangsúlyozta dr. Sulyok Miklós a rendezvény nyitányaként - A kulturális találkozó egymás megismerését szolgálja, de ugyanakkor a különböző művészeti csoportoknak, egyéni előadóknak is lehetőséget nyújt a bemutatkozásra. Öröm látni, hogy nagyon sokan részt vesznek ezen az összejövetelen.
Balla László alpolgármester köszönetét fejezte ki a civil közösségeknek azért, hogy a város minden rendezvényén számíthat segítségükre. Mint mondta, örömmel tölti el az is, hogy idén már második alkalommal tudták megrendezni a kulturális napot és arról is biztosította a megjelent szervezeteket, hogy az önkormányzat továbbra is támogatja a civileket céljaik, elképzeléseik megvalósításában.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.