Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Augusztus 12. 11:41, kedd | Helyi
Forrás: BMRFK

Követte, bántalmazta, kirabolta

Követte, bántalmazta, kirabolta

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. Róbert 21 éves nagykőrösi lakos ellen.

Vádemelést javasol a rendőrség a 21 éves nagykőrösi férfi ellen.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. Róbert 21 éves nagykőrösi lakos ellen.

Mint arról korábban beszámoltunk, a férfi Kiskunfélegyházán 2013. augusztus 28-án 22 óra 30 perckor biciklijével követett egy szintén kerékpárral közlekedő helyi lakos nőt. Amikor utolérte, a sértett járművének nekihajtott, aki ennek következtében az úttestre esett. A feltételezett elkövető a földön fekvő nőt megütötte, majd ellopta két mobiltelefonját. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, a súlyosabb eredmény elmaradása a véletlenen múlott.

A kiskunfélegyházi nyomozók a bűncselekmény elkövetése után 3 nappal a Kecskeméti Rendőrkapitányság járőreinek segítségével elfogták S. Róbertet. A rendőrök a gyanúsítottat kihallgatása után őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a bíróság elrendelt. Az ellopott telefonokat az egyenruhások visszaadták a sértettnek.

A rendőrség a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.