Városlista
2018. szeptember 25, kedd - Eufrozina

Hírek

2018. Május 30. 11:45, szerda | Helyi
Forrás: Gulyás László

Köszönet a X. Kiskunsági Bajuszfesztivál segítőinek

Köszönet a X. Kiskunsági Bajuszfesztivál segítőinek

A X. Kunsági Bajuszfesztivál szervezői köszönetüket fejezik ki minden segítőnek, aki hozzájárult a 2018. május 26-án lezajlott rendezvény megvalósulásához.

Köszönet illeti: Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatát, a Duna Aszfaltot, a Móra Ferenc Művelődési Központot, a Rollsped Kft-t, M P Zipp Kft-t Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtárat, Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény Idősek Otthona Csanyi úti intézményét, Hajdú Blankát, Oláh Józsefet, a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Polgárőr Egyesületet, a Fodor Cukrászdát, a Holló László Képzőművészeti Kört, a Juhász Papír-Írószert, a Félegyházi Pékséget, a MEZGÉ-t, a Constantinumot, a Szentkúti Antik-ot, a Radio Smile-t, a Szuperinfó-t, a Félegyházi Közlönyt, a Petőfi Népét, Rádió1-et, Kis-Czakó Lászlót, Tóth Papírt.

“Mert nem csak szőr a magyar bajusz.”


Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 25. 15:43, kedd | Helyi

Így hat a testre, ha éhgyomorra edzünk

Vajon tényleg igaz a felvetés, miszerint ha éhgyomorra indulunk el edzeni, több kalóriát fog elégetni a testünk mozgás közben?

2018. Szeptember 25. 15:29, kedd | Helyi

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

2018. Szeptember 25. 13:03, kedd | Helyi

Két hónapos türelmi időt is kaphat autónk a műszaki vizsgán

Újra életbe lépett az a minősítési rendszer, amely nemcsak megfelelt és alkalmatlan járműveket tartalmaz, hanem az úgynevezett korlátozott alkalmasság is adható a műszaki vizsgán.

2018. Szeptember 25. 12:35, kedd | Helyi

Megjelentek a permetező drónok a mezőgazdaságban

A magyar mezőgazdaság az elmúlt években hatalmas fejlődésnek indult, folyamatosan nőtt az ágazat kibocsátása, de még mindig van hová fejlődnie.